Ünlü kalecinin ilginç totemi! Hakemler bile kanıksadı...

Alman ekibi Borussia Dortmund kalecisi Roman Bürki'nin ilginç bir totemi var. Hava atışı sırasında gidip maçın başlama vuruşu yapılacak topu eline almak... Bürki'nin bu totemini artık hakemler ve rakipler bili kanıksamış durumda... nin her maç öncesi yaptığı ilginç totem kameralara böyle yansıdı.İsviçreli file bekçisi Roman Bürki'nin kale ve top seçimi öncesi topu alması Avrupa basınında büyük yankı buldu...

Her futbolcunun karşılaşma öncesi gerçekleştirdiği totemleri var.

Kimi dua ediyor, kimi yere elini sürüyor, kimi sahaya tek ayağı üzerinde sekerek giriyor.

Milli yıldızımız Nuri Şahin'in Dortmund Futbol Kulübü'ndeki takım arkadaşı kaleci Roman Bürki'nin her karşılaşma öncesi mutlak gerçekleştirdiği ilginç bir totemi var.

Bürki, karşılaşmanın başlama vuruşunun yapılacağı topu ellerine almadan o maça çıkamıyor.

BÜRKİ'NİN İLGİNÇ TOTEMİ

İsviçreli kaleci bu nedenle her maç hava atışı yapıldığı sırada gidip kimi zaman hakemden, kimi zaman rakip oyuncudan kimi zaman da seremonideki küçük çocuktan topu istiyor. Ya da yerdeki topu çaktırmadan alıp eliyle tartıyor. Yere atıp ayağı ile oynuyor.

İsviçreli kaleci Roman Bürki'nin bu totemi Avrupa basınında da geniş yankı buldu...

Ünlü kalecinin ilginç totemi! Hakemler bile kanıksadı... ile ilgili etiketler roman bürki isviçreli kaleci borusia dortmund totem
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.