Ünlü futbolcuyu takım arkadaşıyla aldatan eşi, onu da başka bir takım arkadaşıyla aldattı!

Ünlü futbolcu Maxi Lopez ile evliyken takım arkadaşı Mauro Icardi ile ilişki yaşamaya başlayan ve sonra Icardi ile evlenen Wanda Nara şimdi de Icardi'yi takım arkadaşıyla aldattı.

Maxi Lopez ile evliyken takım arkadaşı Icardi ile ilişki yaşamaya başlayan Nara, Lopez'den ayrıldıktan sonra Icardi ile nikah masasına oturdu. 2017 yılında başlayan bu evlilik ise şimdi yeni bir skandal iddia ile yıkılıyor.

ŞİMDİ DE BROZOVİC'LE İLİŞKİ YAŞIYOR

İtalyan basınında yer alan haberlerde; Wanda Nara'nın şimdi de Icardi'nin takım arkadaşı Brozovic ile ilişkiye başladığı bu nedenle de ikilinin evliliğinin bitmek üzere olduğu iddia edildi.

Icardi'nin son olarak Nara'yı Instagram'dan takip etmeyi bırakması ayrılık dedikodularını iyice güçlendirdi.

"AŞK, MESAFEYLE ÖLÇÜLÜR"

Özellikle Nara'nın Instagram'dan paylaştığı bir gönderinin altına "Aşk, mesafeyle ölçülür" mesajı yazması ikili arasındaki köprülerin iyice atıldığı yorumlarına neden oldu.

Maxi Lopez- Wanda Nara:

maxi_wanda

Mauro Icardi- Wanda Nara:

futbolun-ask-ucgenin-de-tartisma-yine-alevlendi-8337704_x_158_o

Icardi-Brozovic:

1519802318_702761_1519804421_noticia_normal

Ünlü futbolcuyu takım arkadaşıyla aldatan eşi, onu da başka bir takım arkadaşıyla aldattı! ile ilgili etiketler Wanda Nara icardi Maxi Lopez
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.