Ünlü çift boşanıyor... Evliliği ihanet mi bitirdi yoksa maddiyat mı?

Deniz Yıldızı dizisinde rol arkadaşı olan ünlü çift bir süre sonra sevgili olmuştu. ve ardından evlenen Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı çiftinin mutlu bir birkliktelikleri vardı. Ünlü çift Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı boşanacağı iddia edildi. Dedikodular hız kesmeden yayılırken Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı boşanacakları iddialarını yalanlamadı. Ünlü çiftin sosyal medya hesaplarından birbirini sildiği görüldü. Peki Hazal Filiz Küçükköse kimdir, kaç yaşında? Tuan Tunalı ile Hazal Filiz Küçükköse boşandı mı? detaylar haberimizde...

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Deniz Yıldızı’nda tanışıp birlikte olmaya başlayan Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı kısa sürede ilişkilerini evlilik ile taçlandırmıştı. Yaklaşık 4 yıldır evli olan ünlü çift Hazal Filiz Küçükköse – Tuan Tunalı çiftinin boşanacağı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Hazal Filiz Küçükköse kimdir, kaç yaşında? Tuan Tunalı ile Hazal Filiz Küçükköse boşandı mı? detaylar haberimizde...

MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE EVLENMİŞLERDİ

Deniz Yıldızı dizisinin Özgür’ü Tuan Tunalı ve Beni Affet dizisinin Leyla’sı Hazal Filiz Küçükköse, dört yıl süren birlikteliklerini nikahla taçlandırdı. Çift, Ramada Plaza Otel’de gerçekleşen düğünle evlendi. Düğüne, Tunalı ve Küçükköse’nin diziden arkadaşı çok sayıda oyuncu katıldı. Nikahları daha önce kıyılan çift, gecede temsili bir nikah töreni düzenledi. Tuan Tunalı’nın diziden rol arkadaşı İlay Tiryaki Belman, nikah memuru oldu. Cantuğ Turay, Emre İğdemir, Koray Keser, Bergüzar Demiroğlu, Duygu Ayhan ve Nazlı Çiga da şahitlik yaptı. Oyuncu arkadaşlarının şahitliğinde bir kez daha karşılıklı ‘evet’lerle hayatlarını birleştiren çift, düğünün ardından balayı için Kıbrıs’a uçtu.

TIPA TIP İKİZ

Geceye Tuan Tunalı’nın annesi Bahar Tunalı ve babası Tarık Tunalı ile Hazal Filiz Küçükköse’nin annesi Aliye Küçükköse ve babası Yaşar Küçükköse ev sahipliği yaptı. Hazal Filiz Küçükköse’nin ikiz kardeşi Deniz Küçükköse de geceye katılan isimlerdendi. Kardeşine benzerliğiyle dikkat çeken Küçükköse, büyük ilgi gördü.

HAZAL-TUAN

HENÜZ SOYADINI SİLMEDİ!

Hazal Filiz Küçükköse Tuan Tunalı’nın boşanacağı iddialarının ardından çiftin sosyal medyada da birbirlerini sildiği görüldü. Ancak tüm bu gelişmelere rağmen Küçükköse’nin eşinin soyadını hesaplarından silmediği ortaya çıktı.
wtewerwetr

İHANETTE GERİ KALAN…

Hazal Filiz Küçükköse Tuan Tunalı’nın boşanacağı iddialarının ardından Tunalı’nın instagram history kısmındaki bir paylaşamı ihanet iddialarını gündeme getirdi. Tunalı, instagram history bölümünde ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun “İhanetten Geri Kalan” şarkısını paylaştı.

werqwrwee

Çift ile ilgili bir diğer iddia ise Hazal Filiz Küçükköse’nin son zamanlarda eşinden daha fazla para kazandığı ve bundan doğan maddi manevi sebepler ile aralarında problemler yaşandığı ileri sürüldü.

hazal

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE KİMDİR?

Hazal Filiz Küçükköse (d. 9 Şubat 1988, Mersin), Türk oyuncu.
1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, Ankara’da lise öğrenimini tamamlamıştır. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Küçükköse, şu an Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde lisansına devam etmektedir. Mersinli oyuncu, özel oyunculuk dersleri almayı sürdürmektedir. Küçükköse, 2015 yılından bu yana Kara Sevda dizisinde “Zeynep Soydere” karakterine hayat vermektedir.
Filmografisi
2009-2010 Deniz Yıldızı – Gözde
2011-2012 Kalbim Seni Seçti – Ada
2012 Ustura Kemal – Kalisto
2012 Uçurum – Konuk Oyuncu
2014 Beni Affet – Leyla
2014 Günahkar – Aslıhan Karasu
2015-2017 Kara Sevda – Zeynep Soydere Kozcuğlu
2017 Rüya – Elif Ardalı

TUAN

TUAN TUNALI KİMDİR?

Tuan Tunalı, 1983 yılında Belçika’da dünyaya geldi. 2 Aralık doğumlu olan ünlü oyuncu, yay burcu erkeğidir. İlk ve ortaöğretimini sırasıyla Büyük Kolej ve Kolej XXIII’te tamamlayan oyuncu, lise öğrenimini ise Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olarak tamamlayan Tuan Tunalı, Pariste ise tek tutkusu olan sinema üzerine MBA mastırı yaptı.

Tuan Tunalı Boyu ve Kilosu: 1,90 m. – 83 kg.
Modellik alanında da başarılı olan oyuncu, 2001 yılında Best Promosing Model yarışmasında Best Model unvanını aldı ve 2008 Best Press yarışmasında da Best Model seçilerek, bu alandaki başarısını ispatladı. 2009 yılında başlayarak fenomen olan Deniz Yıldızı adlı dizide gösterdiği başarılı oyunculuk performansı ile herkesin ilgisini toplamayı başaran oyuncu, dizide Özgür Atabay isimli karaktere can verdi.

Hobileri arasında köpeği ile vakit geçirmek, tiyatro ile ilgilenmek, fotoğrafçılık, fitness, seyahat etmek, basketbol, bilardo ve badminton sporları yer alan oyuncu, bu üç sporda lisana sahiptir. Kariyerinde bir süre İngilizce, Fransızca tercümanlık yapan Tuan Tunalı, 9 ay boyunca Bizim Evin Halleri isimli dizide yönetmen yardımcılığı yaptı. 2014 yılında Unutma Beni dizisinde Leyla karakterini canlandıran Filiz Küçükköse ile evlenerek, dünya evine girdi.

GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.