Ünle şef Arda Türkmen baba oluyor! Melodi Elbirliler'den tekne pozu...

Ünlü şef Arda Türkmen ile 22 Eylül tarihinde dünya evine giren fenomen Melodi Elbirliler’den bebek müjdesi geldi. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan mutlu çift, bebek beklediklerini söyledi.

Geçtiğimiz yıl 22 Eylül tarihinde dünya evine giren sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile ünlü şef Arda Türkmen, takipçilerine güzel haberler verdi. Nikahtan hemen sonra Instagram’da soyadını "Melodi Türkmen" olarak değiştiren 31 yaşındaki fenomen Melodi Elbirliler ile 47 yaşındaki ünlü şef Arda Türkmen çok yakında 3 kişi olacaklarını söyledi.
,
Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan Türkmen ve Elbirliler çifti, "Bizden size güzel bir haber; pek yakında 3 kişiyiz" paylaşımında bulundu. Çiftin Erbirliler'in göbeğini tutarak verdikleri pozlara Burçin Terzioğlu, Derya Şensoy, Aslıhan Güner, Bengü, Seda Bakan, Hande Soral ve Pınar Altuğ Atacan gibi ünlü isimlerden tebrik mesajları geldi.

Ünle şef Arda Türkmen baba oluyor! Melodi Elbirliler'den tekne pozu...

21 Eylül 2021 tarihinde Beşiktaş’taki bir otelde düzenlenen törenle dünya evine giren çift 200 kişinin katıldığı gecede oldukça mutlu anlar yaşadı. Düğünde çiftin sahneye yürüdüğü anda davetliler tarafından tutulan bir maytaptan çıkan kıvılcım, Elbirliler'in gelinliğine sıçramış ancak konuklar hemen müdahalede bulunarak ateşi söndürmüşlerdi.

Elbirliler, düğünde iki farklı gelinlik giyerek dikkat çekmişti. Çiftin düğünden sonra sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar çok konuşulurken ünlü şef Arda Türkmen, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Bodrum’da sevgilisi Elbirliler'e evlenme teklifinde bulunmuştu.

Ünle şef Arda Türkmen baba oluyor! Melodi Elbirliler'den tekne pozu... - Resim : 2

Elbirliler, "Düğün tarihi belli fakat günü paylaşmak istemiyorum. Sadece yaz bitmeden diyebilirim. Hazırlıklar tamamlandı" ifadelerini kullanmıştı.

Ünle şef Arda Türkmen baba oluyor! Melodi Elbirliler'den tekne pozu... ile ilgili etiketler melodi elbirliler arda türkmen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.