Unlar 11,90 TL’ye; şekerler 24,75 TL’ye; yağlar 109,90 TL’ye düştü! İşte Migros indirimleri

Sık sık indirimler gerçekleştiren Migros marketleri, yeni hafta indirimlerini duyurdu. Migros marketlerinin indirim hedefinde un, şeker ve ayçiçek yağları vardı.

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros marketleri, her ay gerçekleştirdiği ‘Migroskop’ indirimlerine ek olarak online alışveriş sitesine özel anlık ve haftalık indirimler de gerçekleştirmeye başladı. Bu indirimler kapsamında üç ürünü indirime sokmuş olan Migros marketleri, online satış aracılığıyla alınacak olan un, şeker ve yağları indirimli bir şekilde satmaya başladı.

Son zamanlarda arka arkaya aldığı zamlar nedeniyle vatandaşların cebini zorlamaya başlamış olan un, şeker ve ayçiçek yağlarında indirime gittiğini duyuran Migros marketleri, bu ürünlerde yüzde 18’e varan indirimler gerçekleştirdi. İndirim sonrası fiyatlarını açıklayan Migros marketleri, indirimlerin online satış kanallarında geçerli olduğunu belirtti. Kısa süre devam edecek olan Migros marketleri online indirimlerinin son tarihi ise açıklanmadı. İşte Migros marketleri indirimleri…

MİGROS MARKETLERİNDE ŞEKER VE UN İNDİRİMDE

Hem şeker hem de unda indirime giden Migros marketleri, indirime giren ürünlerine ilişkin bilgi verdi. Bu kapsamda Migros markasına ait küp şekerlerin 1 kilogramlık paketlerinde yüzde 4 fiyat indirimi gerçekleştiren Migros marketleri, bu ürünün fiyatını 25,90 TL’den 24,75 TL’ye düşürdü. Migros marketleri, un indirimlerine ilişkin de bilgi verdi.

Kendisine ait olan un ürünlerinin hem 1 hem de 2 kilogramlık paketlerini indirime sokan Migros marketleri, 1 kilogramlık paketlerinde yüzde 9; 2 kilogramlık paketlerinde ise yüzde 18 indirim gerçekleştirdi. İndirim sonrası Migros marketlerinde un fiyatları şu şekilde oldu:

  • Migros Un 2 Kg: 20,50 TL
  • Migros Un 1 Kg: 11,90 TL

MİGROS MARKETLERİNDE AYÇİÇEK YAĞI DA İNDİRİMDE

Unlar 11,90 TL’ye; şekerler 24,75 TL’ye; yağlar 109,90 TL’ye düştü! İşte Migros indirimleri

İndirimleri kapsamına Orkide, Yudum ve Migros markalı yağları da alan Migros marketleri, bu yağların 3, 4 ve 5 litre boylarında indirime gitti. Ayçiçek yağlarındaki indirimlerini yüzde 3 ile yüzde 11 arasında gerçekleştiren Migros marketleri, indirim sonrası ayçiçek yağı fiyatlarını da açıkladı. İşte Migros marketleri güncel ayçiçek yağı fiyatları:

  • Migros Ayçiçek Yağı 5 L Köşeli Pet: 149,50 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 4 L Pet: 139,90 TL
  • Orkide Ayçiçek Yağı Pet 3 L: 109,90 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 3 L: 119,90 TL
Unlar 11,90 TL’ye; şekerler 24,75 TL’ye; yağlar 109,90 TL’ye düştü! İşte Migros indirimleri ile ilgili etiketler Migros Ayçiçek Yağı şeker
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.