Ünal Karaman: Herkesin gıpta ettiği bir Göztepe olacak

Göztepe'de Ünal Karaman dönemi resmen başladı... Sarı-Kırmızılı takımın başında ilk antrenmanına çıkan tecrübeli teknik adam Beşiktaş maçına hazırlanıyor. Basına hedeflerini anlatan Karaman, sağlam adımlar atarak geleceğin planlamasını yapmak istediklerini ve herkesin gıpta ile bakacağı bir Göztepe oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Göztepe'de Ünal Karaman dönemi umutlu başladı. Teknik direktör İlhan Palut'la karşılıklı anlaşarak yolları ayıran İzmir'in Sarı-Kırmızılı temsilcisinde Karaman dönemi resmen başladı. Tecrübeli çalıştırıcının tribünden izlediği Gençlerbirliği maçında 3-0 galip gele Göz-Göz, 20. haftada oynayacağı Beşiktaş deplasmanına Ünal Karaman ve ekibi yönetiminde hazırlanıyor.

Takımının başında ilk antrenmanında bu sabah çıkan Karaman, sağlam adımlar atarak geleceğin planlamasını yapmak istediklerini ve herkesin gıpta ile bakacağı bir Göztepe oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Ünal Karaman: Herkesin gıpta ettiği bir Göztepe olacak

Göztepe ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Karaman'ı ilk antrenmanında Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Başkanvekili Talat Papatya ziyaret etti. Adnan Süvari Tesislerinde ilk antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan deneyimli çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Ne derece güçlü bir camiaya geldiğimi ben zaten biliyorum. Göztepe'nin camia büyüklüğüyle ilgili bir şeyleri tekrar dile getirmeme gerek yok. Bir tek şeyden insanların emin olmasını istiyorum. Bizim samimiyetimize inansınlar, güvensinler. Yapabileceklerimiz neyse, yeteneğimiz neyse onu maksimum derecede kullanıp, Göztepe'nin varolan büyüklüğüne katabileceğimiz ne olursa olsun onu samimi derecede katacağımızdan emin olsunlar."

Göztepe'nin son 2 maçta 6 puan almasını da değerlendiren Karaman, "Takım bu maçlarda disiplinle mücadele etti ve önemli 6 puan kazandı. Buradan sportif menajer İlhan Şahin ve eski teknik direktör İlhan Palut'a teşekkür ediyorum. İlhan Şahin aramızda olacak. İnşallah geleceğe dair teknik adam olarak arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanmasını istiyoruz. Biraz daha mutfağın içinde olsun istiyoruz" diye konuştu.

Göztepe'deki hedefleri hakkında da konuşan Ünal Karaman, "Hiç kimse sihirbaz değil. Koşmak için adım atmak gerekiyor. Biz bu adımı daha sağlıklı, daha bilinçli ve daha yere sağlam basan şekilde atacağız. Bu süreci hep birlikte kabullenmemiz gerekiyor ve çok ucuz söylemelerle olayı farklı noktalara getirmeyi de karakter olarak söyleyen birisi değilim. İlerleyen zaman bize çok güzel şeyler yaşatacak. Ben bunun sözünü verebilirim, onun için çalışacağız. Bu sene zor ve önemli bir sene, inşallah geleceğin planlamasını da yaparak daha güvenli bakabileceğimiz bir Göztepe altyapısıyla, çok yakın bir süreçte daha farklı hedefleri önüne koyan ve bunu gerçekleştirmek için herkesin gıpta edeceği bir Göztepe elde edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ünal Karaman: Herkesin gıpta ettiği bir Göztepe olacak ile ilgili etiketler Göztepe Ünal Karaman mehmet sepil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.