Umut Nayir'a sürpriz talip

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın gözüne giremeyen ve kendisine kulüp bulması istenen Umut Nayir'a Hırvatistan'ın Hajduk Split kulübü talip oldu. Oyuncunun menajeri, Belçika ve Almanya'dan da talipler olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması istenen Umut Nayir'a Hırvatistan'ın Hajduk Split kulübü talip oldu. Golcü oyuncunun menajeri Ergün Yücel, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Hajduk Split daha önce teklifte bulunmuştu. Belçika ve Almanya'dan Umut'u isteyen takımlar var. Türkiye'den kulüplerle de görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN'IN GÖZÜNE GİREMEDİ

Temmuz 2018'de Beşiktaş'a transfer olan 27 yaşındaki santrfor, geçen sezon Galatasaray derbisinde attığı galibiyet golüyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak bir türlü beklenen ilerlemeyi kaydedemeyen Umut, Siyah-Beyazlılar'daki golcü kıtlığında bile Larin ile Güven'in arkasında kalmıştı. Son olarak, teknik direktör Sergen Yalçın, Lens ile birlikte Umut'u kadro dışı bırakmıştı.

 

Umut Nayir'a sürpriz talip ile ilgili etiketler Beşiktaş Umut Nayir hajduk split
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.