Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er Ankragücü mağlubiyeti sonrası konuştu: Son derece üzgünüz...

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktör Mustafa Er, oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktardı.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan HangiKredi Ümraniyespor'da teknik direktör Mustafa Er, Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktardı.

"SON DERECE ÜZGÜNÜZ''

"Son derece üzgünüz. Maalesef bize yakışmayacak oyunla bitirdik. Mücadele etmeden kaybetmek üzücü. Bunu kabullenemiyorum. Oyuncu grubunun tamamını bunun içine katamadık. Düşmemek için oynayan takım böyle mücadele edemez."

''BU ŞEKİLDE OLMAMALIYDI''

"Burada herkesi inandırmak gerekiyor. Bu süreçte sözleşmesini feshedip giden ya da sakatım deyip oynamayanlar oldu. Belki üst üste 2 galibiyeti çıkarabilseydik... Maalesef olmadı. Camiadan özür diliyoruz. Bu şekilde olmamalıydı. Mücadele etmeden ve direnmeden teslim olmak yakışmıyor. Çok üzgünüz. Bundan sonraki süreci hep beraber takip edeceğiz."

 

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er Ankragücü mağlubiyeti sonrası konuştu: Son derece üzgünüz... ile ilgili etiketler Ümraniyespor Ankaragücü Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.