Ümitcan Uygun TikTok'da uyuşturucu partisine katıldığı iddiası gündemde!

Aleyna Çakır’ı öldürdüğü iddia edilen Ümitcan Uygun'un TikTok canlı yayınında uyuşturucu partisine katıldığı iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bu anlar birçok kişinin öfkelenmesine neden oldu.

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü sonrasında tüm dikkatler Ümitcan Uygun’a çevrilirken dün gece saatlerinde sosyal medyaya düşen bir video skandalları da beraberinde getirdi. Olayın yaşanmasının ardından geçtiğimiz günlerde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada soruşturmanın bitmediği ve halen sorgulamanın devam ettiği belirtilmişti.

Ümitcan Uygun’un sosyal medyaya düşen videosunda uyuşturucu partilerine katıldığı ve bu yaşananlara sessiz kalınması sosyal medyada tepkilerin ortak noktalarından biri haline dönüşmesine sebebiyet verdi. TikTok videosunda canlı yayında uyuşturucu kullandığı iddia edilen Ümitcan Uygun’un son durumunun bundan sonra ne olacağı ise şimdiden merak edildi.

Ümitcan Uygun TikTok'da uyuşturucu partisine katıldığı iddiası gündemde!

Son olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada Aleyna Çakır’ın otopsi işleminde vajinal sürüntü örneği ile sağ eldeki tırnak parçasından tespit edilen DNA profilleri üzerinde gerekli mukayese işlemlerinin devam ettiği belirtilmişti.

3 Haziran 2020 tarihinde Ankara’nın Keçiören ilçesi Yükseltepe Mahallesi'nde yaşayan ve "Aleyna Çakır" ismini kullanan kız arkadaşı Sema Esen'in evine giden Ümitcan Uygun, sevgilisini darp ederek öldürdüğü iddia edilmişti.

Ümitcan Uygun TikTok'da uyuşturucu partisine katıldığı iddiası gündemde! ile ilgili etiketler TikTok ümitcan uygun aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.