Ümitcan Uygun Aleyna Çakır'ı öldürdüğünü itiraf etti mi?

Aleyna Çakır davasında bir son dakika gelişmesi yaşanmakta. Aleyna Çakır’ın avukatı Umur Yıldırım’ın açıklamasına göre; Ümitcan Uygun’un cinayeti itiraf ettiği iddia edildi. Avukatın son dakika açıklaması sosyal medyada da büyük ses getirdi.

Tüm Türkiye’nin günlerdir ilk gündem sırasında yer alan Aleyna Çakır olayı Müge Anlı’da işlenmeye devam ediyor. Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun’un intiharı her şeyi alt üst etmişti. 'Ümitcan Uygun neden tutuklanmadı?' sorusu gündem haline gelirken Aleyna Çakır’ın avukatı Umur Yıldırım’dan bir son dakika açıklaması geldi.

Ümitcan Uygun'un Aleyna Çakır'ı öldürdüğünü sanıkların ifadesine dayanarak açıklayan avukat Umur Yıldırım, son dakika açıklamalarında bulundu. Tanık ifadelerinde şok iddialar yer alırken aynı zamanda Aleyna Çakır'ın olay günü olan HTS kayıtlarının da eksik olduğu belirlendi. Aleyna Çakır'ın telefon şifresinin Ümitcan Uygun tarafından polise verildiği de ortaya çıktı.

Ümitcan Uygun Aleyna Çakır'ı öldürdüğünü itiraf etti mi?

Aleyna Çakır’ın avukatı Umur Yıldırım, "Bir restoranta yine Ümitcan'ın etrafa Aleyna'yı ben öldürdüm, sizi de öldürürüm şeklinde tehditler savurması..." "Bu iki ifade de çok kıymetli ifadeler. Çünkü belki bunların tekrardan dinlenmesi gerekecek. Ortada bir sanığın açık açık ben Aleyna'yı öldürdüm beyanı söz konusu." "Bir kişi olayın yaşandığı gece 3 Haziran 2020 günü gece 1 sırasında Aleyna'yı ve Ümitcan'ı gördüğünü söylüyor. Ümitcan'ın Aleyna'nın ağzını kapadığını belirtmiş." dedi.

Ümitcan Uygun Aleyna Çakır'ı öldürdüğünü itiraf etti mi? ile ilgili etiketler Müge Anlı ümitcan uygun aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.