Uludere provokasyonu… ‘HDP argümanlarıyla Türkiye’nin sırtına hançer vuramazsınız!’

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, gündemin öne çıkan başlıklarını tartıştığı Haberin Olsunun yeni bölümünde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken Şırnak-Uludere ziyaretini konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Kılıçdaroğlu’nun aleni şekilde devlete saldırması, çürüdüğünü pervasızca iddia etmesi, Erzurum ziyaretinden hemen sonra Uludere’yi ziyaret edip kabuk bağlamış yaraları açmaya çalışması su katılmamış bir provokatörlüktür. Kılıçdaroğlu bir kez daha yaş tahtaya basmıştır. Türkiye’de ‘Roboski’ diye bir yok yoktur, olmamıştır, olmayacaktır'' şeklindeki çok sert ifadelerle tepki gösterdiği ziyareti değerlendiren Bozkurt, Türkiye'ye hançer vurulduğunun altını çizeresk ''Roboski demenin anlamı nedir? Bu Tunceli’ye Dersim, Diyarbakır’a Amep demek gibi bir şeydir. Terör örgütünün siyasi ayağının argümanlarıyla Türkiye'nin sırtına hançer vurmak, PKK’nın değirmenine su taşımak kabul edilemez'' sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt’nun açıklamaları şu şekilde;

''BU TUNCELİ'YE 'DERSİM', DİYARBAKIR'A 'AMED' DEMEK GİBİ BİR ŞEYDİR''

Kılıçdaroğlu Roboski’yi ilk helalleşme listesinde söylemişti. Çıktı Uludere’ye gitti. Köyün ismi Ortasu. Roboski demenin anlamı nedir? Bu Tunceli’ye Dersim, Diyarbakır’a Amed demek gibi bir şeydir.

''ROBOSKİ' İFADESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'NE MEYDAN OKUMAKTIR''

Roboski ifadesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne 1923’ten bu yana meydan okumaktır. Gittin tamam, vereceğin mesaj ‘Devleti düşman olarak görüyorsunuz ama bu işin arkasında devletin içindeki karanlık yapılar var’ demeliydi. Devletin içindeki karanlık yapıların içinde ulaştığı bilgileri anlatmalıydı. Çıkıp devleti ve adalet mekanizmasını suçlarsan ikinci boyuta geçeriz. Demekki gizli ajanlar ekliyorsun. Türkiye Cumhuriyeti’ni orada CHP Genel Başkanı olarak suçlu duruma sokuyorsun. CHP kurucu kodlarını barındırmıyor artık. Orada terör örgütünün siyasi ayağının argümanlarıyla ‘6 milyon oyu alacağım’ diye her türlü şekilde Türkiye Cumhuriyeti’nin sırtına hançer vuruyorsun. Orada yaşanan hadise ve sorumluları çok bellidir. Bu şekilde PKK’nın değirmenine su taşımak kabul edilemez.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Uludere provokasyonu… ‘HDP argümanlarıyla Türkiye’nin sırtına hançer vuramazsınız!’ ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Kemal Kılıçdaroğlu Uludere roboski

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.