Ülkeye gidenlere anal test zorunluluğu

Koronavirüsün ortaya çıktığı Çin'de bir süre önce anal korona testi uygulaması başladı. Uygulamaya tepkiler büyürken, bu testin ülkeye giden yabancı ülke vatandaşlarına da zorunlu kılındığı öne sürüldü.

Koronavirüsün çıkış noktası olan Çin'de salgına karşı yeni önlemler hayata geçirildi. Buna göre insanlara daha iyi sonuç verdiği belirtilen anal koronavirüs testi uygulanmaya başlandı.

Ancak Çin'de tartışmalara neden olan bu uygulama büyük tepki topladı. Bu konu ülkede tartışılmaya devam ederken, İngiliz The Sun gazetesinden çok konuşulacak bir iddia geldi.

YABANCILARA ANAL TEST ZORUNLULUĞU

Gazetede yer alan haberde, Çin'e gidecek yabancılara da anal sürüntü testinin zorunlu kılındığı belirtildi. Testler için Pekin ve Şanghay havayollarında merkezler kurulacağı ifade edildi.

ANAL SÜRÜNTÜ KRİZİ

 Öte yandan, geçtiğimiz hafta Çin ile ABD arasında anal sürüntü krizi çıkmıştı. ABD medyası, Çin'in bazı Amerikalı yetkilileri anal koronavirüs testine zorladığını öne sürmüştü.

Bu iddiaya yanıt veren Çin Dışişleri ise söylentilerin gerçeği yansıtmadığını bildirmişti. Bir Dışişleri Bakanlığı yetkilisi ise Amerikalı diplomatların ve ailelerinin güvenlik ve güvenliğini garanti ederken, onurlarının da korunduğunu söylemişti.

 

Ülkeye gidenlere anal test zorunluluğu ile ilgili etiketler Çin Test anal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.