Ukraynalı anne çocuklarına alkol içirmişti... Bakanlık skandal görüntüler sonrası harekete geçti!

Medya çalışanı Abdullah Demir, boşanma kararı aldığı Ukraynalı Elina Zabolotova'nın çocuklarına içki içirdiğini iddia etmişti. Görüntülerin gündem olmasının ardından Bakanlık harekete geçti. Ukraynalı anne Zabolotova'nın küçük çocuklarına alkol içirmesiyle ilgili inceleme başlatıldı.

İstanbul'da medya sektöründe çalışan Abdullah Demir (45), internet üzerinden tanıştığı Ukraynalı Elina Zabolotova (38) ile 7 ay sonra Ukrayna'da evlendi.

Ocak 2012'de sade bir törenle yapılan düğünün ardından Türkiye'ye dönen çiftin, Adrian Ali (9) ve Timur Pars (5) adında iki erkek çocuğu dünyaya geldi. Ancak bir süre sonra evlilik birliği sarsılmaya başladı.

Ukraynalı anne çocuklarına alkol içirmişti... Bakanlık skandal görüntüler sonrası harekete geçti!

"ANNEM BABAMA 'ALKOL VER ONA' DİYORDU"

Çocukları Adrian Ali ile yapılan görüşmeye dair tutulan raporda, "Babasının hiç kendisine alkol vermediğini ya da teklif etmediğini, bir kez annesinin babasına "alkol ver ona" dediğini ve fotoğraf çektiğini, babasının değil annesinin vermesini istediğini, kendisinin babası ile yaşamak istediğini, annesinin yanına gelince babası ile konuşamadığını çünkü annesinin babasının numarasını engellediğini ifade etmiştir." denildi.

Ukraynalı anne çocuklarına alkol içirmişti... Bakanlık skandal görüntüler sonrası harekete geçti! - Resim : 2

Mahkeme, çocukların velayetini 'yaşlarının küçük olması' sebebiyle anneye verdi.

"HER PAZAR ZORLA KİLİSEYE GÖTÜRÜYOR"

Karara itiraz eden baba Abdullah Demir ise Beylikdüzü'nde kilisede çalışan Ukraynalı eşinin çocuğuna alkol içirdiğini, çocuklara farklı davranışlar empoze ettiğini ve her pazar günü zorla kiliseye götürdüğünü söyleyip isyan etmişti.

Ukraynalı anne çocuklarına alkol içirmişti... Bakanlık skandal görüntüler sonrası harekete geçti! - Resim : 3

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Abdullah Demir'in, Ukraynalı eski eşiyle ilgili suçlamaları üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı harekete geçti.

Konuyla ilgili inceleme başlatan İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün aile ve çocuklarla görüşeceği bildirildi.

İl müdürlüğünün, çocukların yararını gözeterek, konuyu takibe devam edeceği öğrenildi.

Ukraynalı anne çocuklarına alkol içirmişti... Bakanlık skandal görüntüler sonrası harekete geçti! - Resim : 4

 

 

Ukraynalı anne çocuklarına alkol içirmişti... Bakanlık skandal görüntüler sonrası harekete geçti! ile ilgili etiketler Ukrayna
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.