Ukrayna kanalında skandal! "İsrailli bir çocukla Filistinli bir çocuk arasında fark var"

Ukrayna'nın televizyon kanalında Belaruslu muhalif gazeteci skandal ifadeler kullandı. İsrail'i savunan muhalif gazetecinin "Size İsrailli bir çocukla Filistinli bir çocuk arasındaki farkı anlatayım. Filistinli çocuk 16 yaşına geldiğinde ise annesi ona bir silah verir ve 'Git bir Yahudi' öldür der." sözleri tepki çekti.

Gazze'ye saldırılarında 1524'ü çocuk 3 bin 785 kişi şehit olmasına rağmen Batı medyasında İsrail'i mağdur, katliamı meşru gösterme çabaları sürüyor. 

Son örneği Ukrayna televizyon kanalı Priamyy TV'de yaşandı. Ukraynalılardan da tepki yağan videoda Belaruslu muhalif gazeteci Tatiana Martynova İsrail'i savunarak skandal ifadeler kullandı.

FİLİSTİNLİ BİR ANNE ÇOCUĞUNA "GİT BİR YAHUDİ" ÖLDÜR DER

Martynova paylaşılan kısa videoda şu ifadeleri kullandı;

Size İsrailli bir çocukla Filistinli bir çocuk arasındaki farkı anlatayım. İsrailli bir çocuk yetişirken konu sevgi ve zenginlik gibi şeyler değildir. Bu çocuk insanların nasıl öldürüleceğinin öğretildiği bir okula gitmez. (Filistinli çocuk) 16 yaşına geldiğinde ise annesi ona bir silah verir ve "Git bir Yahudi" öldür der. İşte fark bu. Bir tarafta İsrailli diğer tarafta Flistinli anne. Demek istediğim Nazizm'e yakın bir durum.

Ukrayna kanalında skandal! "İsrailli bir çocukla Filistinli bir çocuk arasında fark var"

"BELARUS SONRAKİ FİLİSTİN OLACAK"

Videonun devamında Belarus'un gidişatı için uyarıda bulunarak "Belarus 20 yıl içinde yeni Filistin olacak" ifadeleri kullanıyor.

Ukrayna kanalında skandal! "İsrailli bir çocukla Filistinli bir çocuk arasında fark var" ile ilgili etiketler Ukrayna Belarus Filistin İsrail Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.