Serdar Ortaç'ı kahreden ölüm! Kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kardeşi Serkan Ortaç'ın vefat ettiğini duyurdu. Serdar Ortaç'ın 2019 yılından bu yana enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç (39) hayatını kaybetti. Genç yaşta hayata veda eden Serkan Ortaç'ın vefatı sevenlerini üzdü.

53 yaşındaki popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz yıl kardeşine H1N1 virüsü teşhisi konduğunu açıklamıştı. Kendisi de MS hastası olan Ortaç, kardeşinin uzun bir süredir kardeşini tedavi ettiriyordu. Serdar Ortaç kardeşinin ölüm haberiyle yıkıldı.. Acı haberi konser dönüşü alan Ortaç, kardeşinin tedavi gördüğü hastaneye gitti.

 

ACI HABERİ BU SÖZLERLE DUYURDU


Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla acı haberi duyurdu. Sertaç Ortaç kardeşinin vefat haberini ''Kardeşim Serkan Ortaç vefat etmiştir. Cenazesi yarın 12 Mart pazar günü, öğle namazına takiben Suadiye Camisi’nde kılınıp Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir'' mesajıyla duyurdu.

Serdar Ortaç'ı kahreden ölüm! Kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti - Resim : 2

Serdar Ortaç 2019 yılında kardeşi için böyle dua istemişti: ''Kardeşim Serkan, yoğun bakımda 10. günü ,Allah onu çocuklarına bağışlasın..lütfen dua edin, herkes şifa duası ederse yararlı olur. “Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame''

Ortaç yaptığı açıklamada kardeşiyle ilgili ''2018’in ilk yarısı iyiydi, ikinci yarıda bir sürü sağlık problemi oldu. Önce karım kaza yaptı, sonra kardeşim yoğun bakıma alındı. Virüsü buldular. H1N1’miş kardeşim. Bebekler de bile oluyormuş. Bunun bünyesine daha ağır gelmiş. Tedavisi 7-8 gün sürecek. Ayağa kalkacağını umuyorum. 10 gün de olur diyorlar, 2 ay da…'' ifadelerini kullanmıştı.

Serdar Ortaç'ı kahreden ölüm! Kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti - Resim : 3

 

Serdar Ortaç'ı kahreden ölüm! Kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Serdar Ortaç ölüm vefat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.