Uğurcan Yanardağ, Arzu Yanardağ'a evlilik teklifi etti

2006–2008 yılları arasında evli olduğu ilk eşi Ali Serter'den 16 yaşında Alara adında bir kızı bulunan Arzu Yanardağ (45), çekimleri Çanakkale'de devam eden 'Hayatımız Roman' filminin setinde sevgilisi Uğurcan Yanardağ'dan sürpriz evlilik teklifi aldı. Arzu Yanardağ, aynı filmde rol aldığı Uğurcan Yanardağ'ın teklifine 'evet' yanıtını verdi.

İlk evililiğini 2006–2008 yılları arasında Ali Serter ile yapan, bu evliliğinden bir kızı bulunan oyuncu Arzu Yanardağ yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. İkinci evliliğini 2008 yılında Serhat Türkan ile yapan Arzu Yanardağ bu evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamamış ve 2011 yılında boşanmıştı. Bir süredir kendisiyle aynı soyadı taşıyan Uğurcan Yanardağ ile aşk yaşayan oyuncu film çekimleri sırasında sürpriz evlilik telifi aldı.

 FİLM SETİNDE SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

45 yaşındaki ünlü oyuncu Arzu Yanardağ, çekimleri Çanakkale'de devam eden 'Hayatımız Roman' filminin setinde sevgilisi Uğurcan Yanardağ'dan evlenme teklifi aldı. Aldığı teklif karşısında çok duygulanan güzel oyuncu, sevgilisine 'evet' yanıtını verdi.

Sevgilisiyle aynı projede yer alan Uğurcan Yanardağ'ın asıl mesleğinin ise boksör olduğu öğrenildi.

Evlilik teklifi aldığı anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Yanardağ paylaşımına ''Beraber geçirdiğimiz her an daha da değerlenen ve kalbinin tüm güzelliğini ortaya koyan sevgilimle bir ömür beraber olmaya evet.'' notunu düştü. Çifte takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

Uğurcan Yanardağ, Arzu Yanardağ'a evlilik teklifi etti

Uğurcan Yanardağ, Arzu Yanardağ'a evlilik teklifi etti - Resim : 2

Uğurcan Yanardağ, Arzu Yanardağ'a evlilik teklifi etti - Resim : 3

 

 

Uğurcan Yanardağ, Arzu Yanardağ'a evlilik teklifi etti ile ilgili etiketler Uğurcan Yanardağ Arzu Yanardağ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.