Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya evlendi

Güldür Güldür Show'da Mehtap karakterini canlandıran 38 yaşındaki oyuncu Meltem Yılmazkaya geçtiğimiz ocak ayının ilk günlerinde evlilik yolunda ilk adımı atarak, müzisyen sevgilisi Kadir Doğan ile nişanlanmıştı. Sanatçı çift sessiz sedasız evlendi.

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu Meltem Yılmazkaya, kısa süre önce nişanlandığı müzisyen Kadir Doğan ile hayatını birleştirdi. 38 yaşındaki oyuncu müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.


Kadir Doğan ile nikahtan karelerini Instagram sayfasından paylaşan Meltem Yılmazkaya'ya tebrik mesajları yağdı.

Ünlü oyuncu nikah karelerine şu notu düştü: ''Büyük büyük cümleler kuramadığım bir hayatın , büyük büyük sürprizlerine… Bir yuvanın çatısının altında büyümeye karar verdik… Kolay değildi iki ayrı insanın ortak “evet”i , ona da cesaret ettik… Bir süre önce… Kolay olmayan bir zamana denk geldik , ne yüzümüz ne gönlümüz el vermedi eğlenmeye. Sarılınca yaralar elbet sarılırız dostlarla şarkılar danslar eşliğinde… Seven sevmeyen her gönle güzellik dilerken , biz vardık murada ,dostlar çıksın kerevetine :) Ve sen sevgilim. Yol uzun , duygu çok! İyi kötü bir arada hep işte! Kaybettiğim inanç , örüldü büyük bir sabır ve emekle! En çok güldüğüm , saatlerce konuştuğum bazen hayata sövdüğüm , evde hep makyajsız ,bazen de suratsız bütün anlarımı çekenim… Seni… Bizi seviyorum''

 İşte Meltem Yılmazkaya ile Kadir Doğan'ın nikahından kareler...

Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya evlendi - Resim : 2

Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya evlendi - Resim : 3

Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya evlendi - Resim : 4

Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya evlendi - Resim : 5

 

Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya evlendi ile ilgili etiketler Kadir Doğan nikah Sosyal Medya Mehtap Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.