Uğur Turgut ve Emre Sayar kimdir, tutuklandı mı? Benefit süt kimlere süt veriyor?

Uğur Turgut ve Emre Sayar kimdir, tutuklandılar mı? Konya’da bir süt fabrikasında kazan içerisinde süt banyosu yapan Uğur Turgut ile bu görüntüleri yayınlayan Emre Sayar hakkında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Benefit süt kimlere süt veriyor? İşte ayrıntılar…

Konyada üretim yapan bir süt fabrikasında dün kazana girerek süt banyosu yapan Uğur Turgut bir anda sosyal medyanın gündeminde yer almıştı. Bakanlık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında süt dolu kazanın içerisine giren Uğur Turgut ile bu görüntüleri sosyal medyada yayınlayan Emre Sayar ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilmişlerdi.

TikTok üzerinden yapılan son paylaşımda Konya'da çekilen videoda Uğur Turgut isimli bir kişinin süt fabrikasında bir kazanın içerisine uzandığı ve üzerine süt döktüğü görüldü. Şüpheliler hakkında Türk Ceza Kanununun 185'inci 'İçilecek sulara veya yenilecek veya içilecek veya kullanılacak veya tüketilecek her çeşit besin veya şeylere zehir katarak veya başka suretlerle bunları bozarak kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşüren kimseye iki yıldan 15 yıla kadar hapis cezası verilir' maddesi kapsamında işlem yapılacağı öğrenildi.

Uğur Turgut ve Emre Sayar kimdir, tutuklandı mı? Benefit süt kimlere süt veriyor?

BENEFİT SÜT KİMLERE SÜT VERİYOR ARAŞTIRMASI

Skandal görüntülerin hemen sonrasında Benefit süt fabrikası kapatılırken vatandaşlarda Benefit sütün kimlere süt dağıttığını öğrenme çalıştı. Ancak bu konuda bakanlık tarafından net bir açıklama yapılmadı. Konya Tarım ve Orman Müdürü Ali Ergin, iş yeri hakkında 4 yasal işlem uyguladıklarını belirtti.

Uğur Turgut ve Emre Sayar kimdir, tutuklandı mı? Benefit süt kimlere süt veriyor? - Resim : 2

Uğur Turgut ve Emre Sayar kimdir, tutuklandı mı? Benefit süt kimlere süt veriyor? ile ilgili etiketler Konya Uğur Turgut Emre Sayar benefit süt