Uğur Turgut kimdir? Benefit Süt Toplama Merkezi kapatıldı mı?

Konya’da bir süt fabrikasında kazanın içerisine girerek süt banyosu yapan işçilerin görüntüleri olay oldu. Görüntüler, TikTok üzerinde Uğur Turgut isimli şahsın sosyal medya hesabından paylaşıldı. Peki, Uğur Turgut kimdir? ayrıntılar…

Konya'da üretim yapan bir süt fabrikasında çalışan işçilerin skandal görüntüleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Fabrikada çalışan bir şahıs, süt kazanının içine girerek banyo yaptı. Peki, Benefit Süt Toplama Merkezi kapatıldı mı?

Süt kazanında banyo yaptığı anlar bir başka çalışan tarafından kaydedildikten sonra TikTok'ta 'ugurrturgut' isimli bir hesap üzerinden yayınlandı. Uğur Turgut isimli şahsın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta ise Benefit Süt Toplama Merkezi'nde çalıştığı görüldü. Skandal görüntülerin ise Benefit Süt Toplama Merkezi'nde çekildiği ortaya çıktı.

BENEFİT SÜT TOPLAMA MERKEZİ KAPATILDI MI?

Konya'da faaliyet gösteren Benefit Süt Toplama Merkezi'nde yaşanan süt banyosu skandalının görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından bakanlık hemen harekete geçerek önce fabrika çalışanları hakkında soruşturma başlattı ve ardından da fabrikayı kapattı.

Uğur Turgut kimdir? Benefit Süt Toplama Merkezi kapatıldı mı? ile ilgili etiketler Uğur Turgut enka Torklu Benefit Süt Toplama Merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.