Uğur Dündar: Fenerbahçe Başkanı taraftarının arkasında yiğitçe durmuş...

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar sosyal medya hesabından Başkan Ali Koç'un açıklamaları sonrasında paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Sarı-lacivertli kulübün başkanı, deplasmandaki Kayserispor maçına kendi taraftarlarının alınmaması üzerine kulüp kanalından özel yayın gerçekleştirdi. 

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar; Koç'un açıklamaları sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

Dündar paylaşımında; "Ali Koç istifa etsin diyenler, bu konuşmayı iyi dinlesinler... Fenerbahçe Başkanı taraftarının arkasında yiğitçe durmuş ve söylenebilecek her şeyi dile getirmiştir." yazdı. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Ali Koç istifa etsin diyenler, bu konuşmayı iyi dinlesinler...<br>Fenerbahçe Başkanı taraftarının arkasında yiğitçe durmuş ve söylenebilecek her şeyi dile getirmiştir. <a href="https://t.co/SBwBTFpozb">https://t.co/SBwBTFpozb</a></p>&mdash; Uğur Dündar (@ugurdundarsozcu) <a href="https://twitter.com/ugurdundarsozcu/status/1631676922240421891?ref_src=twsrc%5Etfw">March 3, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> 

 

Uğur Dündar: Fenerbahçe Başkanı taraftarının arkasında yiğitçe durmuş... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Uğur Dündar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.