Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragman yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV'de 28. bölümü yayınanlanan Ufak Tefek Cinayetler yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Mert Fırat gibi ünlü isimlerin paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragmanı izlemek isteyen dizi takipçileri arama yapmaya başladı. Peki Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28. bölümü izlemek isteyenler haberimizdeki linke bakabilirler...

Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragman yayınlandı mı? Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cianeytler 28. bölümü izleyici ile buluştu. Merve bir kâbusa uyanıyor. Bir yanda Oya’nın öldüğü haberi. Diğer yanda Oya için aşk acısı çeken Serhan. Bakalım, Merve bu kâbusun içinden çıkabilecek mi yoksa her şey daha kötüleşip bir karabasana mı dönüşecek? Oya’nın dünyası aldığı bir haberle aydınlanıyor ama onun önce karanlıkla hesabını kapatması lazım. Ufak Tefek Cinayetler 28. bölümünde yaşanan olaylar sonrası dizinin takipçileri 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediyor? Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragman yayınlandı mı?
UFAK TEFEK CİNAYETLER 29. BÖLÜM FRAGMAN

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 28. bölümü yayınlandı. Dizinin sıkı takipçileri 29. bölüm fragmanını aramaya başladılar. Ufak Tefek Cinayetlerin 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Son bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizden izleyebilirsiniz.

 

28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merve bir kâbusa uyanıyor. Bir yanda Oya’nın öldüğü haberi. Diğer yanda Oya için aşk acısı çeken Serhan. Bakalım, Merve bu kâbusun içinden çıkabilecek mi yoksa her şey daha kötüleşip bir karabasana mı dönüşecek? Oya’nın dünyası aldığı bir haberle aydınlanıyor ama onun önce karanlıkla hesabını kapatması lazım. Oya artık duracak gibi değil. Dinamitleri patlata patlata gidiyor. Kocaman bir intikam yürüyüşü başladı. Ve cinayete doğru gidiliyor artık.... Yeni gelen bilgiler ışığında, Başkomiser Kemal ise şu soruyu sorarken buluyor kendini: Ya asıl suçlu, en az şüphelendiğimiz kişiyse?

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragman yayınlandı mı? - Resim : 2


29. bölüm giriş bölümü

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Merve saldırısına devam ediyor. Oya ise dişli, o kadar kolay yıkılacak gibi değil; Serhan'la ilişkileri sandığından da güçlü. Pek çok savaştan yine birbirlerini seçerek çıkıyorlar. Oya, olup bitenin Merve'nin oyunu olduğunu anlayacak mı? Elif, Oya'dan istediğini alabilecek mi? Kemal başkomiser adım adım sona yaklaşıyor artık; şüphelilerle görüşmek için izin çıkarttırıyor! Derya bile onlarla nihayet karşılaşacağı için heyecanlı!

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Oya'nın dünyası aldığı bir haberle aydınlanıyor ama onun önce karanlıkla hesabını kapatması lazım. Oya artık duracak gibi değil. Dinamitleri patlata patlata gidiyor. Kocaman bir intikam yürüyüşü başladı. Ve cinayete doğru gidiliyor artık…. Yeni gelen bilgiler ışığında, Başkomiser Kemal ise şu soruyu sorarken buluyor kendini: Ya asıl suçlu, en az şüphelendiğimiz kişiyse?

Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragman yayınlandı mı? - Resim : 3

Ufak Tefek Cinayetler 28. Bölüm 2. Fragman

Ufak Tefek Cinayetler 26. Bölüm özet

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yine izleyenleri şok etmeyi başarıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Oya ve Merve arasındaki savaş oldukça acılı geçeceğe benziyor. Merve hiç olmadığı kadar intikam ateşiyle yanıyor. Hataya yer veremeyeceği planını tüm acımasızlığıyla devreye sokuyor. Merve Serhan'ın Oya'dan şüphelenmesini sağalamaya çalışıyor. Yani kurduğu planla Oya'yı kalbinden vurmayı hedefliyor. Oya Mila'yı okuldan almaya gidiyor. Okula gelen Serhan ise Mila'yı Oya'nın aldığını görünce şaşırıyor. Üstelik bunu Merve'nin istediğini söyleyen Oya Serhan'ın şüphe duymasına sebep oluyor.

Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragman yayınlandı mı? - Resim : 4

Merve ilk adımı atıyor ve sinsi planına devam ediyor. Mehmet ve Burcu'nun ilişkisini örnek gösteren Merve Serhan'ı içten zehirlemenin derdinde. Serhan Oya'yı burcunun yerine koyuyor ve kafası git gide karışmaya devam ediyor. Merve en büyük kozunu da oynuyor ve Oya'nın üniversiteden arkadaşını planına dahil ediyor. Bebek sahibi olmak isteyen Oya'nın bu zaafını kullanmayı iyi bilen Merve Oya'ya çok tehlikeli bir oyun oynuyor. Diğer yandan Mehmet Enver'in aileye girmesini çok kıskanıyor. Taylan ise çapkınlık peşinde, eve gelen seksi hizmetçiye göz koyan Taylan, Pelin faktörünü unutsa da kısa zamanda Pelin ona hatırlatıyor.

Ufak Tefek Cinayetler 28. Bölüm - Cinayette İpuçları

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Konusu

Ufak Tefek Cinayetler Lise yıllarında birbiriyle iyi anlaşan 4 kız arkadaşın hikayesini konu alır. Merve, Pelin, Arzu ve Oya... Ancak bu dört kızdan bir tanesi diğerlerinden farklıdır. Farklı olanın yok edilmesi gerektiğini düşünen 3 arkadaş lise yıllarında hiç unutulamayacak bir olay yaşanmasına sebep olurlar. Gençliğin acemiliği ve acımasızlığıyla işledikleri günahın bedellerini yıllar sonra ödeyeceklerdir. Ancak yıllar geçtikçe hepsi daha da acımasız kadınlar olmuşlardır. Bunu bilmeyen Oya ise yeniden onların arasına karışarak tehlikeli bir oyunu başlatır.

 Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragman yayınlandı mı? - Resim : 5

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları

Taylan (Ferit Aktuğ)

Taylan Pelin'in kocası, Oya'nın da eski sevgilisidir. Taylan keyif adamıdır. Biraz çapkın ve fırlama bir karakterdir. Dedikoduyu sever ancak zararsızdır. Kendisine söylenenlere hemen inanır.

Ferit Aktuğ 1978 yılında Adana'da doğmuştur. 9 Eylül Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Yer aldığı projeler ise; "Kavak Yelleri", "Aramızda Kalmasın", "Kördüğüm", "Haziran Gecesi", "Kampüsistan" ve "Koçum Benim"dir.

 Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragman yayınlandı mı? - Resim : 6

Serhan (Mert Fırat)

Serhan Merve'nin eşidir. Sert bir mizaca sahiptir. Sessiz ve içine kapanık bir karakterdir. Ancak nazik ve hoşgörülüdür. Zengin bir ailenin çocuğu olmasına rağmen ailesinin yatılı okula verdiği sevgi görmemiş genç bir adamdır.

Mert Fırat 10 Ocak 1981 yıllında Ankara'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezundur. Yer aldığı projeler ise; "Yersiz Yurtsuz", Kapalı Çarşı", "Binbir Gece", "Başka Dilde Aşk", "Bizim Evin Haller", "Dedemin İnsanları" ve "İntikam"dır.