UEFA Şampiyonlar Ligi finali Rusya'dan alındı! Yeni stat Parc des Princes!

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeniyle UEFA’dan bir son dakika hamlesi geldi. Daha öncesinde Rusya'da düzenlenmesi planlanan 2022 Şampiyonlar Ligi finali Paris’e verildi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş krizi futbolu da vurdu. EuroLeague'de Rus takımlarının oynayacağı maçlar bir bir ertelenirken Ukrayna’da da spora ara verildiği kaydedilmişti.

UEFA acil koduyla toplanırken, bu sezon Rusya'da oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi Finali hakkında da bir son dakika açıklaması yapıldı. Buna göre 2022 UEFA Şampiyonlar Ligi finali St. Petersburg kentinden alındı.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali Rusya'dan alındı! Yeni stat Parc des Princes!

Son alınan karar doğrultusunda 2022 Şampiyonlar Ligi Finali, Fransa'nın Paris kentinde Parc des Princes Stadı'nda oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali Rusya'dan alındı! Yeni stat Parc des Princes! ile ilgili etiketler UEFA UEFA Şampiyonlar Ligi Rusya Paris uktayna
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.