Ucuz elektrikli otomobil almak isteyenler için büyük fırsat açıklandı: O aracın, Türkiye’nin en ucuzu olduğu söyleniyor…

Ucuz elektrikli araç almak isteyenler için önemli bir fırsat doğdu. Buna göre Türkiye’nin en ucuz elektrikli aracı satışa sunuldu. Pek çok kişi aracın markasını araştırıyor. İşte detaylar…

Türkiye’de araç fiyatları son derece yüksek olduğu için bir otomobil sahibi olmak güçleşiyor. Bu nedenle ucuz araç kampanyaları pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Ucuz araç satın almak isteyenlere yönelik yeni bir kampanya duyuruldu. Duyurulan bu kampanyaya göre uygun bir fiyata elektrikli araç sahibi olmak mümkün olacak.

Araç sahibi almak isteyenler için büyük fırsat Çin’den geldi. Leapmotor isimli firma, Çin’de elektrikli araç üretimini sürdürüyor. Marka yakın zamanda Türkiye lansmanını da yaptı. Lansman sırasında markanın Türkiye’de satışa sunacağı ilk otomobil de tanıtıldı.

LEAPMOTOR T03 MODELİ, TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULACAK

Leapmotor, Türkiye lansmanı sırasında satışa sunacağı aracı da açıkladı. Marka T03 adını verdiği aracı, Türkiye’de satacak. Bu aracı satın almak isteyenler, ön sipariş verebiliyor. Aracın fiyatı lansmana özel olarak belirlendi. Aracı satın almak isteyenlerin 799 bin TL ödemesi gerekecek.

Belirtilen fiyat, normale göre 50 bin TL indirimli olarak uygulanıyor. Ancak yakın zamanda çıkarılan ve Çin’den getirilen araçlara %50 gümrük vergisi uygulayan tarife nedeniyle aracın fiyatı yükseliyor. Bu vergi tarifesi olmasaydı aracın fiyatı 500 ve 550 bin aralığında olacaktı.

LEAPMOTOR T03 MODELİNİN FİYATI 799 BİN TL OLACAK

Ucuz elektrikli otomobil almak isteyenler için büyük fırsat açıklandı: O aracın, Türkiye’nin en ucuzu olduğu söyleniyor…

Gümrük verdisi nedeniyle aracın fiyatı 799 bin TL olarak uygulanıyor. Ancak bu fiyatıyla araç, Türkiye’deki en ucuz elektrikli araç oluyor. Araç sevimli bir yapıya sahip şehir aracı görüntüsü sunuyor. Aracın boyutları oldukça geniş olarak belirtiliyor. Genişliği 3,6 metre olarak belirtiliyor. Yüksekliği ise 1,5 metre oluyor.

Aracın bagaj hacmi 210 litre olarak belirtiliyor. Arka koltuklar yattığında ise bagaj hacmi 508 litre oluyor. Otomobilin içerisinde 8 inç dijital gösterge yer alıyor. Aynı zamanda 10,1 inç, HD multimedya ekranı da araçta bulunuyor. Aracın iç mekanı, ferah yapısıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

Ucuz elektrikli otomobil almak isteyenler için büyük fırsat açıklandı: O aracın, Türkiye’nin en ucuzu olduğu söyleniyor… ile ilgili etiketler Elektrikli otomobil Otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.