Ücretsiz Clubhouse davetiyesi nasıl alınır? Clubhouse nasıl kullanılır, nereden üye olunur?

Clubhouse uygulaması son günlerde kullanıcılar tarafından çokça merak edilmeye başlandı. Sosyal medya platformu olan Clubhouse davetiyesi almanın yolları da incelemeye alındı. Peki, Clubhouse ücretli mi, ücretsiz davetiye nasıl alınır?

Clubhouse uygulaması 2020 yılında Alpha Exploration Co. yazılım şirketince geliştirilerek sesli sohbet odaları vasıtasıyla etkileşim imkanı sunan bir sosyal ağ platformu olarak bilinmektedir. Facebook ile Instagram’ın aksine daha farklı bir halde video ve fotoğraf paylaşımı asla yapılmaz. Clubhouse uygulaması içerisinde kullanıcılar ilgilerini çeken konular üzerine sohbet odalarına giriş yaparak sesli etkileşim yolu ile tartışmalar yapabilmektedir.

Clubhouse Ücretli Mi?

Clubhouse uygulaması ücretlidir. Ücretsiz bir şekilde Clubhouse’ye üye olmak için uygulamayı kullanmakta olan bir kullanıcıdan davetiye almak şarttır.

Ücretsiz Clubhouse davetiyesi nasıl alınır? Clubhouse nasıl kullanılır, nereden üye olunur?

Clubhouse Nasıl Kullanılır?

Clubhouse uygulaması sohbet odaları üzerinden kullanıcılarla sesli iletişim imkanı sağlamaktadır. Konu başlığınca sohbet odalarına giriş yapan kullanıcılar yöneticiden izin alarak sohbet dahil olabilmekte ya da sadece dinleyici olarak da ortama katılabilmektedir.

Clubhouse uygulaması şu anda sadece iOS işletim sistemine dahil olan cep telefonu kullanıcıları tarafından indirilebilmektedir.

Clubhouse Nasıl Üye Olunur?

Hali hazırda sadece iOS kullanıcıları tarafından indirilebilen Clubhouse uygulamasına giriş yaparak önce bir kullanıcı adı seçilir ve hemen ardından da SMS yoluyla hesap doğrulanır. Clubhouse’ye üye olan bir kullanıcının davetiye gönderimi sonrasında bekleme listesinde olmadan üyeliğiniz ücretsiz olarak gerçekleşir.

Ücretsiz Clubhouse davetiyesi nasıl alınır? Clubhouse nasıl kullanılır, nereden üye olunur? - Resim : 2

Ücretsiz Clubhouse Davetiyesi Nasıl Alınır?

Yöntem #1: Bireysel davetiye

Yöntem #2: Diğer sosyal medya platformları

Yöntem #3: Clubhouse üyesi arkadaşlar

Şu anda sadece iOS işletim sistemi olan cep telefonlarında kullanılabilen Clubhouse uygulamasında bekleme listesinde katılabilmek için bir kullanıcıdan davetiye almak zorunludur.

Ücretsiz Clubhouse davetiyesi nasıl alınır? Clubhouse nasıl kullanılır, nereden üye olunur? ile ilgili etiketler Clubhouse Clubhouse davetiye Clubhouse uygulama Clubhouse indir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.