Uçağın kanadına binen Afganlardan kahreden video: Geride kalanlara el salladılar...

ABD'nin ülkeden çekilmesi ile birlikte ülkenin başkenti Kabil'i de Taliban'ın ele geçirmesi sonrası kaosun arttığı Afganistan'dan şoke eden görüntüler gelmeye devam ediyor. Afganistan'ı terk etmek isteyenler, Amerikan uçaklarının tekerlerine ve yanlardaki alanlara binmek için birbirleriyle yarıştı.

Taliban'ın Pazar günü Kabil'i de ele geçirmesiyle birlikte kaos ortamının arttığı Afganistan'dan vatandaşlar kaçış yarışına girdi. 

YENİ GÖRÜTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Ülkeden havalanan uçakların tekerleklerine ve kanatlarına tutunarak kaçmaya çalışan vatandaşların görüntüleri yürekleri burktu. Bu şekilde havalanan uçaktan düşenler hayatlarını kaybetti. O anlara dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

VİDEODAKİ UÇAĞA BİNENLERİN HEPSİ HAYATINI KAYBETTİ

Uçağın motoruna yakın bir yere oturan Afganlar, geride kalanlara el sallıyor. Uçağın bu kısmına binenlerin uçak havalandıktan sonra hayatını kaybettiği düşünülüyor.

Uçağın kanadına binen Afganlardan kahreden video: Geride kalanlara el salladılar... ile ilgili etiketler Afganistan Kabil Havalimanı uçak ABD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.