Üç Kız Kardeş Kitabında Türkan ve Somer Boşanıyor Mu? Türkan Kiminle Evlenecek?

İclal Aydın'ın kitabından uyarlama Üç Kız Kardeş ilk bölümüyle ekrana geldi. Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nun kız kardeşleri oynadığı dizinin erkek başrol oyuncusu Berker Güven oldu. İlk bölümde evlenen Türkan ve Somer boşanacak mı? Türkan kiminle evlenecek? İşte Üç Kız Kardeş kitabının detayları...

Üç Kız Kardeş kitabında Türkan ve Somer boşanıyor mu, Türkan kiminle tekrar evleniyor sorularının yanıtlarını araştırdık. İclal Aydın'ın kitabından uyarlama dizinin ilk bölümü sosyal medyada oldukça iyi bir etkileşim aldı. Üç Kız Kardeş Kitabında Türkan ve Somer Boşanıyor Mu? Türkan Kiminle Evlenecek?

Türkan ve Somer Boşanacak mı?

Özgü Kaya'nın başarılı performansıyla canlandırdığı Türkan karkteri ile Berken Güven'in canlandırdığı Somer karakteri ilk bölümde evlendiler. Ancak Üç Kız Kardeş kitabında ikili ile ilgili ilginç detaylar var. Özellikle Somer'in annesinin boşanmaya karşı olduğu ekrana gelirken kitapta tam tersi bilgiler mevcut.

Üç Kız Kardeş Kitabında Türkan ve Somer Boşanıyor Mu? Türkan Kiminle Evlenecek?

Türkan ve Somer çiftinin geleceği ile ilgili kitapta yer alan bilgilere göre, Somer Mineye olan aşkından vazgeçmiyor onunla evleniyorlar. "Türkan Somerden Defneye hamile kalıyor ama Somer yine de onla devam etmiyor evliliğine. Bosaniyorlar sonra da Türkan ona gerçekten cok aşık olan Kartal isimli bi adamla evleniyor."

Üç Kız Kardeş 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Üç Kız Kardeş 2. bölüm fragmanı haberimizde.

 

Üç Kız Kardeş Kitabında Türkan ve Somer Boşanıyor Mu? Türkan Kiminle Evlenecek? ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş fragman Türkan somer boşanıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.