Twitter mavi tik başvurusu nasıl yapılır? verification.twitter.com ücretsiz mavi tik alma

Twitter mavi tik başvurusu nasıl alınır sorusuna kullanıcılar yoğun bir ilgi göstermekte. Twitter tarafından yapılan açıklamada "Mavi Tik" alma özelliğinin sonunda bütün kullanıcılar için açıldığı belirtildi.

Twitter mavi tik alma özelliğinden artık bütün kullanıcılar ücretsiz olarak yararlanabilecek. Yaklaşık 4 sene önce askıya alınan mavi tik özelliği konusunda geçtiğimiz günlerde Twitter’dan bir açıklama gelmiş ve tüm detaylar kullanıcılar ile paylaşılmıştı.

Yeni ve güncellenmiş bir sistem sayesinde kullanıcılar artık mavi tik başvurularını kolaylıkla tamamlayarak profillerinin yanına mavi tiklerini alabilecekler.

Twitter'da profilinizde mavi tikinizin olması yaptığınız iş yada etkinlikler tarafından tanınan ve bilinen birisi olduğunuzu belirtmektedir. Genelde müzisyenler, politikacılar, içerik üreticileri gibi işlerinde popüler insanlarda bu mavi tikler bulunmaktadır.

Twitter mavi tik başvurusu nasıl yapılır? verification.twitter.com ücretsiz mavi tik alma

Twitter Mavi Tik Başvurusu Nasıl Yapılır?

- verification.twitter.com internet sitesine giriş yapın.
- Twitter tarafından oluşan mavi tik başvuru formunu doldurun.
- Hangi hesap için başvuru yapacağınızı seçin.
- Twitter’ın sizden istediği belgeleri sisteme yükleyin.

Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Twitter hesabınız hakkında incelemelerde bulunacak ve hesabınızı onaylayıp onaylamama kararı alacak. İlgili başvurunuzun sonucu Twitter tarafından sizlere mail olarak bildirilecek.

Twitter mavi tik başvurusu nasıl yapılır? verification.twitter.com ücretsiz mavi tik alma ile ilgili etiketler Twitter mavi tik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.