Twitch yayıncısı, para karşılığında 3 gün boyunca karanlık bir dolap içinde 'işkence' gördü!

Bir Twitch yayıncısı, kendisini üç gün boyunca karanlık bir dolaba kilitleyerek izleyicilerin kendisine bit atması karşılığında (Twitch para birimi) 'işkence' yapmasına izin verdi.

Pandemi dönemini yaşamış birçok insan, küçük bir alana hapsolmak kadar sıkıcı bir durum düşünemezdi. Ancak bir Twitch yayıncısı, bu fikri bir adım öteye taşıyarak, kendisini üç gün boyunca bir dolaba kilitledi ve izleyicilerin ona çeşitli 'işkence' yöntemleri uygulamasına izin verdi.

IZIDORE adlı yayıncının bu ilginç deneyimini merak edenler Twitch üzerinden izleyebilirler. Şu anda Twitch yayıncısı, sadece sığabileceği kadar büyük bir dolap içinde sınırlı bir alanla yetinmek zorunda.

Twitch yayıncısı, para karşılığında 3 gün boyunca karanlık bir dolap içinde 'işkence' gördü!

İzleyiciler sohbet penceresinden, sadece 25 bit (yaklaşık 0,25 ABD Doları) ödeyerek çeşitli 'işkence' araçlarını satın alabiliyorlar. Bu araçlar arasında flaş patlamalıları, üstüne su dökülmesi, yaprak üfleyici, pinpon topları fırlatılması, rahatsız edici sesler ve hatta yayıncının kız arkadaşı June tarafından atılan yumurtalar gibi çeşitli seçenekler bulunuyor.

IZIDORE, Black Mirror dizisine korkutucu bir benzerlik taşıyan bu deneyi üstlendi. ABD merkezli yayıncı, üç günlük deneyimi tamamlarsa on beş milyon dolarlık bir ödül kazanacak. Aksi takdirde, kaybetme riskiyle yüzleşerek arabasının parçalanma cezasını kabul etmek zorunda kalacak.

 

Twitch yayıncısı, para karşılığında 3 gün boyunca karanlık bir dolap içinde 'işkence' gördü! ile ilgili etiketler Twitch
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.