Tweet silme yarışlar başladı! Fazıl Say da o paylaşımını böyle kaldırdı!

Meral Akşener'in altılı masadan ayrılmasının ardından Akşener için " Sifonu çek. Gitsin" ifadesini kullanan Fazıl Say, Akşener geri dönünce paylaşımını silerek geri adım attı.

Ünlü piyanist Fazıl Say altılı masa ittifakında öne çıkan her adaya belirli dönemlerde destek vererek cumhurbaşkanı adayı ilan etmiştir.

Bir dönem Meral Akşener'i destekleyen Fazıl Say daha sonrasında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı dadesteklediğini duyurmuştu. Say, son olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaoğlu'nu kendi Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan etmişti.

AKŞENER'İN MASADAN AYRILMASI DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in altılı masadan ayrılmasının ardından Fazıl Say, Akşener için " Sifonu çek. Gitsin" ifadesini kullanmıştı.

Tweet silme yarışlar başladı! Fazıl Say da o paylaşımını böyle kaldırdı! - Resim : 2

BÖYLE GERİ ADIM ATTI

Meral Akşener'in altılı masaya geri dönmesinin ardından İYİ Parti ve CHP tarafları paylaştıkları hakaret dolu paylaşımları tek tek silmeye başladılar. Bu gruba Fazıl Say'da dahil oldu. Say, Akşener için kullandığı " Sifonu çek. Gitsin" twitini silerek geri adım attı.

Tweet silme yarışlar başladı! Fazıl Say da o paylaşımını böyle kaldırdı! ile ilgili etiketler Fazıl Say
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.