Fazıl Say hepsini sattı, 4. tahminde tutturdu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasının ardından ünlü piyanist Fazıl Say'ın ayrı dönemlerdeki paylaşımları gündem oldu. Ekrem İmamoğlu'nu, Mansur Yavaş'ı da bir dönem desteklediğini açıklayan Fazıl Say, son olarak bütün bu isimleri geride bırakıp Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiğini duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ortak adayın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olarak belirlenmesinin ardından ani bir kararla 6'lı masadan ayrıldı. 

Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu göreve çağırdı. 

FARKLI ZAMANLARDA 4 AYRI DESTEK MESAJI...

Bu gelişmelerin ardından sosyal medya paylaşımları da gündem oldu. Bir çok İYİ Parti üyesi partiden istifa ettiğini açıklarken ünlü piyanist Fazıl Say'ın 4 isim için farklı zamanlarda attığı destek mesajları ise alay konusu oldu. 

2022 yılında ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanlığı adaylığı için destekleyen Say, 2021 yılında da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu desteklemiş.

2022 yıllarının Ocak ayında da CHP genel başkanlığı için Canan Kaftancıoğlu'nu öneren Fazıl Say, son olarak Cumhurbaşkanı adayını da Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıkladı.

 

 

Fazıl Say hepsini sattı, 4. tahminde tutturdu! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Fazıl Say
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.