Tuzlaspor Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig 13. hafta maçında Tuzlaspor ile Samsunspor karşı karşıya geliyor. Son iki haftada büyük bir çıkış içerisinde olan ve Süper Lig’i hedefleyen Karadeniz ekibi deplasmanda Tuzlaspor’u devirmek istiyor.

TFF 1. Lig 13. haftasında zirvenin en büyük adaylarından Samsunspor deplasmanda Tuzlaspor’a konuk oluyor. Son iki maçını da kazanan Karadeniz ekibi zor günler geçiren Tuzlaspor karşısında kazanmanın planlarını yapıyor.

Tuzlaspor Samsunspor Maçı Ne Zaman?

Tuzla Belediye Stadyumu’nda 13 Kasım 2022 Pazar gününde saat 13.30’da başlayacak Tuzlaspor Samsunspor maçı şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

İki takım arasında son olarak 20 Mayıs 2022 tarihinde Tuzla’da oynanan mücadeleyi Samsunspor deplasmanda 4-2 kazanmıştı. Samsunspor topladığı 20 puanla 4. sırada yer alırken Tuzlaspor ise 12 puanla 13. durumda bulunuyor.

Tuzlaspor Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Tuzlaspor Samsunspor TFF 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.