Tuvana Türkay ve Alper Potuk ayrılığının ardından ihanet çıktı!

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay ile Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un ayrılıklarının arkasından ihanet çıktı. Potuk'un başka bir kadınla el ele fotoğrafları ortaya magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü futbolcunun başka bir kadınla el ele fotoğraflarını gören Tuvana Türkay, ihaneti affetmedi.

"AYRILIĞIMIZ ORTAK BİR KARARLA ALINDI" DEMİŞTİ

Fenerbahçeli Alper Potuk sosyal medyada, 1 yıldır birlikte olduğu oyuncu Tuvana Türkay ile ayrıldığını şu şekilde açıklamıştı: "Bir süredir birlikteliğimizi sürdürdüğümüz Tuvana Türkay Hanım ile yaptığımız değerlendirme sonrası ilişkimizi saygı çerçevesinde noktaladık. Bu konunun gündemi lüzumsuz şekilde meşgul etme endişesinden dolayı bir açıklama yapma gereği hissettim. Ayrılığımız ortak alınmış bir karardır ve bazı basın organlarında yer alan magazinsel nedenlere dayanmamaktadır. Bundan sonraki süreçte değerli basın mensuplarının bu konuya gösterecekleri hassasiyetten ötürü şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla ALPER POTUK."

ALPER'İN KAÇAMAĞI PAHALIYA PATLADI

Bu açıklamanın altından ihanet çıktı! Habertürk'ün haberine göre, Alper Potuk, ilişkisi devam ederken bir güzelle kaçamak yaptı. Perşembe günü sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen Tuvana Türkay, ilişkisini bitirme kararı aldı. İki gün boyunca barışmak için her yolu deneyen yıldız futbolcu, sonuç alamayınca sosyal medyada ayrıldıklarını duyurdu.

İşte ilişkiyi bitiren fotoğraf:

alper-potuk-ile-tuvana-tukay-in-iliskisi-ihanet-10338617_3629_m

Tuvana Türkay ve Alper Potuk ayrılığının ardından ihanet çıktı! ile ilgili etiketler Alper Potuk Tuvana Türkay Aldatma fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.