Alper Potuk, Tuvana Türkay'dan ayrıldığını duyurdu!

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay ile ayrıldığını duyurdu.

Fenerbahçeli tecrübeli futbolcu Alper Potuk, bir süredir mutlu bir birliktelik yaşadığı oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay ile ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

"İLİŞKİMİZİ SAYGI ÇERÇEVESİNDE NOKTALADIK"

Kişisel Instagram hesabı aracılığıyla açıklama yayınlayan 26 yaşındaki futbolcu şu ifadeleri kullandı:

"Tuvana Türkay Hanım ile yaptığımız değerlendirme sonrası ilişkimizi saygı çerçevesinde noktaladık. Bu konunun gündemi lüzumsuz şekilde meşgul etme endişesinden dolayı bir açıklama yapma gereği hissettim.

0x0-alper-potu-ve-kiz-arkadasi-arasinda-ilginc-diyalog-1510157704928

"MAGAZİNEL NEDENLERE DAYANMAMAKTADIR"

Ayrılığımız ortak alınmış bir karardır ve bazı basın organlarında yer alan magazinel nedenlere dayanmamaktadır. Bundan sonraki süreçte değerli basın mensuplarının bu konuya gösterecekleri hassasiyetten ötürü şimdiden teşekkür ediyorum."

İşte Alper Potuk'un o açıklaması;

alper-potuk-tuvana-turkay-dan-ayrildigini-10330905_7118_m

Alper Potuk, Tuvana Türkay'dan ayrıldığını duyurdu! ile ilgili etiketler Alper Potuk Tuvana Türkay ayrılık Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.