TUS yerleştirme sonucu sorgulama! TIKLA-SORGULA

17 Kasım 2023 tarihinde saat 10:00 itibarıyla, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2. dönem yerleştirme sonuçları açıklandı. Peki, TUS yerleştirme sonuçları nasıl sorgulanır? İşte TUS yerleştirme sonucu sorgulama!

TUS'un ardından adaylar, 01-09 Kasım 2023 tarihleri arasında tercihlerini belirleyip beklemeye geçmişlerdi. Sonunda, heyecanla beklenen yerleştirme sonuçlarına ilişkin bilgiler, ÖSYM'nin resmi duyurusu ile adaylara ulaştı. İşte TUS sınav sonucu sorgulama!

TUS yerleştirme sonucu sorgulama! TIKLA-SORGULA

TUS 2. DÖNEM SINAV SONUCU AÇIKLANDI!

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, "01-09 Kasım 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’nın (2023-TUS 2. Dönem) yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır" ifadelerine yer verildi. Bu duyuruyla birlikte, binlerce adayın uzun bir süredir beklediği sonuçlara ulaşma heyecanı doruk noktasına ulaştı.

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS), Türkiye'de tıp fakültesi mezunlarının uzmanlık eğitimi için branş seçmelerini belirlemek amacıyla düzenlenen önemli bir sınavdır. 2012'den önce sadece Ankara'da yapılan sınav, günümüzde İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerde de gerçekleştirilmektedir. Adaylar, bu sınav aracılığıyla uzmanlık alanlarını belirleyerek kariyerlerine yön verebilmektedirler.

TUS SINAV SONUCU SORGULAMA

Adaylar, 17 Kasım 2023 tarihinden itibaren saat 10:00'dan sonra ÖSYM'nin resmi internet adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle yerleştirme sonuçlarına erişebilirler. Bu süreç, adayların tercihlerine göre kazandıkları pozisyonları öğrenme ve gelecekleri için plan yapma noktasında kritik bir adımdır.

TUS TIKLA-SORGULA!

Adaylar, TUS yerleştirme sonuçlarına ulaşmak ve detaylı bilgileri görmek için buraya tıklayabilirler. Bu link üzerinden adaylar, sınav sonuçlarına ve yerleştirme bilgilerine detaylı olarak erişebilirler.

TUS SINAV SORGULAMA

TUS yerleştirme sonucu sorgulama! TIKLA-SORGULA ile ilgili etiketler TUS
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.