Türkiye'nin en sıra dışı kulübü: Hem sahibi hem kaptanı hem de futbolcusu oldu

TFF 2. Lig ekiplerinden Çorum FK’yı satın aldığı ifade edilen futbolcu Murat Yıldırım, takımının Samsunspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sahaya kaptan olarak çıktı.

Futbolcu Murat Yıldırım, futbolcusu olduğu Çorum Futbol Kulübü'nü satın aldı. Yıldırım, takımının hazırlık maçında sahaya çıktı. Kulübün sahibi olan Yıldırım, kaptan olarak takımına katkı sağladı. Samsunspor ile oynanan hazırlık maçında maça 11’de başlayan Murat Yıldırım, kaptanlık pazubandı ile sahaya çıktı. Çorum FK, Samsunspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-0 kaybetti.

Türkiye'nin en sıra dışı kulübü: Hem sahibi hem kaptanı hem de futbolcusu oldu

AKTİF FUTBOLCULUK YAPTIĞI ÇORUM FK'NÜ SATIN ALDI

Hollanda’da doğup büyüyen Murat Yıldırım, Türkiye’de kariyerine ilk kez Samsunspor’a transfer olarak adım attı. 4 sezon Samsunspor forması giyen Murat Yıldırım, ardından sırasıyla Bursaspor, Kayseri Erciyesspor, Gaziantep FK, Boluspor, Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği formaları giydi. Yıldırım, son olarak 2021 yılında memleketi olan Çorum FK’ne transfer olmuş, daha sonra da aktif olarak futbolculuk yaptığı Çorum FK’nü satın aldığı ifade edilmişti.

Türkiye'nin en sıra dışı kulübü: Hem sahibi hem kaptanı hem de futbolcusu oldu - Resim : 2

TAKIM SAHİBİ, KAPTANI VE FUTBOLCUSU OLARAK HİZMET EDECEK

35 yaşındaki deneyimli futbolcu bu sezon Çorum FK’nün takım sahibi, kaptanı ve futbolcusu olarak hizmet edecek.

İHA

Türkiye'nin en sıra dışı kulübü: Hem sahibi hem kaptanı hem de futbolcusu oldu ile ilgili etiketler Murat Yıldırım tff 2 lig Çorum FK satın aldı takım kaptanı sahaya çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.