Türkiye Letonya maçı seyircili mi? Süper Lig maçları seyircili oynanacak mı?

Türkiye ile Letonya arasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak 2012 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 3. maçının %15 kapasiteyle seyircili oynanma kararının ardından Süper Lig maçlarının seyircili oynanmasının da önü açılmış oldu. Süper Lig maçları seyircili oynanacak mı?

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Türkiye Letonya maçıyla ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan Türkiye Letonya maçına seyirci alınacağı kaydedildi. Buna göre bu oranın %15 civarlarında olacağı ifade edildi.

Federasyonun resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşımda "2012 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda 30 Mart Salı günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Türkiye-Letonya karşılaşmasına yüzde 15 kapasitesi oranında seyirci alınacaktır.

Sadece bu milli maça özel olarak gerçekleşecek uygulamada, UEFA ve TFF Sağlık Kurulu protokollerinde belirlenen tüm sağlık tedbirleri ve HES kodu zorunlu olacaktır.

Türkiye-Letonya maçının biletleri ile ilgili detaylar ayrıca ilan edilecektir." ifadelerine yer verildi.

Süper Lig Maçları Seyircili Oynanacak Mı?

Türkiye A Milli takımımızın Letonya ile oynayacağı maça seyirci alınması kararından sonra gözler Süper Lig maçları için TFF’ye çevrildi. Aynı kararın gelecek haftadan itibaren Süper Lig maçlarının seyircili oynanma kararı için de verilmesinin gündeme gelebileceği iddia edildi.

Türkiye Letonya maçı seyircili mi? Süper Lig maçları seyircili oynanacak mı? ile ilgili etiketler Letonya Türkiye TFF Süper Lig seyirci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.