Türkiye Aile Destek Programı'nın başvuruları 27 Haziran'da başlamış ve ödemelerin ne zaman yapılacağı merak konusu olmuştu.

Türkiye Aile Destek Programı'nın başvuruları 27 Haziran'da başlamış ve ödemelerin ne zaman yapılacağı merak konusu olmuştu. Peki; 29 Ağustos Aile destek yardım ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? İşte, Aile Destek Paketi başvuru detayları

12 ay boyunca devam edecek olan aile destek programı başvuruları devam ederken, ödeme tarihi merak konusu oldu. Aile destek programının e-devlet üzerinden alınacak olan başvuruları ayrıca Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıfları aracılığı ile de gerçekleşebiliyor. Peki; 29 Ağustos Aile destek yardım ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? İşte, Aile Destek Paketi başvuru detayları

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK? 

Aile Destek Paketinin ilk ödemesi, 29 Temmuz tarihinde başlamıştı. İkinci ödemelerin ise bugün itibariyle hesaplara yatırılması öngörülüyor.

AİLE DESTEK PAKETİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile destek programının e-devlet üzerinden alınacak olan başvuruları ayrıca Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıfları aracılığı ile de gerçekleşebiliyor.

AİLE DESTEK PAKETİ BAŞVURU LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Aile Destek Programına başvuran kişinin;

Türk vatandaşı olmaması,

Mavi Kart sahibi olması,

Yerleşim adresinin yurt dışında olması

18 yaşından küçük olması,

Hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması durumlarında başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.

Ayrıca destekten yararlanabilmek için hanedeki kişi başına gelirin net asgari ücretin 3'te 1'inden yani 1.833 liradan az olması gerekiyor. 4 kişilik bir ailede 7 bin 300 liranın altında gelir varsa destekten yararlanılabilir.

4 milyon haneye 15 milyar lira destek sağlayacak Aile Destek Programı'nın kapsamına çalışan ve emekliler de alındı..

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ NE KADAR?

Aylık 450, 550, 600 olmak üzere üç segmentte ödeme yapılıyor.

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında 12 ay boyunca düzenli olarak hane başına 450 lira ile 600 lira arasında destek verilecek. Hanelerin gelir düzeyine göre yıllık 5 bin 400 lira ila 7 bin 200 lira arasında destek verilmiş olacak. Gelir 1.833 liralık gelir şartından ne kadar azsa ödeme de o oranda artıyor.

.

 

.

.

Türkiye Aile Destek Programı'nın başvuruları 27 Haziran'da başlamış ve ödemelerin ne zaman yapılacağı merak konusu olmuştu. ile ilgili etiketler Aile destek yardım ödemeleri yattı mı Aile destek yardım ödemeleri ne zaman yatacak Aile destek yardım ödemesi şartları neler Aile Destek Paketi Aile Destek Paketi şartları neler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.