Turkcell Sevgililer Günü özel indirimi nedir?

Sevgililer günü yaklaştı ne hediye alacağım diye mi düşünüyorsunuz? Turkcell'in özel gün için indirim kampanyası sayesinde daha fazla düşünmenize gerek yok. Sevgililer Günü için hazırlanan kampanya ile sevdiğiniz insanlar ile daha güzel iletişim kuracaksınız. ''İlk görüşte aşık olacaksınız. Son teknoloji hediyeler Turkcell'de'' sloganı ile indirim kampanyası başladı. Peki Turkcell'in sevgililer günü için hazırladığı indirim nedir? İçerisinde neler yer almaktadır? Detaylar haberimizde...

Turkcell Sevgililer Günü'nü unutmadı ve birbirini seven her insanın iletişimini daha kolaylaştırmak için yeni bir indirim uygulaması başlattı. Böylelikle özel günde sevdiğiniz insana güzel bir hediye alabilirsiniz. Kampanyanın içerisinde farklı ürün çeşitlerin yer alması ile de alternatifler bulunmaktadır. 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası herkes tarafından dikkat çekecektir. Turkcell'in Sevgililer Günü özel indirimi nedir? İçerisinde neler yer almaktadır?

turkcell-banner1

SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL İNDİRİMİ NEDİR?

14 Şubat Sevgililer Günü özel kampanyası ile sevdiğiniz insan için teknolojik ürünler alablirsiniz. Turkcell 14 Şubat kampnayası kapsamında iPhone 7 (128GB) alanlar iPhone 6S’i (16GB) %50 indirimli alınabilinecek.

Turkcell özel indirimlerin yanında farklı ürünlere özel olarak hediyesiyle Sevgililer Günü'nü mutlu şekilde geçirmenizi sağlayacak.Lenovo Moto Z2 Play alanlar ise 900 TL değerinde Insta Share Projektöre de sahip olabilecek. Aynı zamanda Samsung S8, Note 8 ya da Samsung Tab 3 Lite alanlara ise Samsung DEX hediye edilecek.

sevgililer_gAnA

TURKCELL

Turkcell; Türkiye merkezli yerli ve millî olan teknolojik iletişim operatör şirketidir.GSM, 2G, 3G, 4G ve 4.5G operatörüdür. GSM 900, UMTS2100, LTE800, LTE900, LTE1800, LTE2100, LTE2600 teknolojilerini kullanarak hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana, lisans bedeli de dahil olmak üzere, yurt içerisinde, Turkcell ileriye dönük hedeflerinde 18 milyar Lira yatırım yapmayı hedeflemiştir ve yüzbinlerce Türk vatandaşına iş istihdamı sağlamıştır.

SEVGİLİLER GÜNÜ NE ZAMAN?

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (İngilizce: St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.

Günümüzde, bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir. Tahminlere göre 14 Şubat günü, tüm dünyada 1 milyar civarında kart gönderilmektedir. Bunun yanı sıra hediye alımlarından kaynaklı piyasada satışlar artmaktadır.

Turkcell Grubu, yaklaşık 3 milyar TL gelir ile tarihinin en yüksek ‘çeyrek’ gelirine ulaştı.

28 Kasım 2008 tarihinde yapılan Üçüncü Nesil A Lisansı ihalesini Turkcell, 358 milyon € ile kazandı.

Şirket Çin merkezli ZTE ve Huawei firmalarının telefonlarını kendi markası alında satışa sunmaktadır. Türkiye'de operatör markasıyla çıkan ilk telefonlardan olan T10 yerini her yıl çıkan yeni cihazlara bırakmıştır. Sırasıyla T10, T11, T20, T21(Maxiplus 5), T30, T40, T50, T60 ve T70 modelleri Turkcell kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Telefonların büyük bir kısmı ZTE tarafından üretilmektedir.

Turkcell 2014 yılının 1. çeyreğinde Türkiye'nin 4G'li ilk telefonu olan yeni amiral gemisi Turkcell T50'yi tanıtmıştır. Aynı zamanda Turkcell T50'nin yanında yeni nesil saat olan Turkcell T-Fit'i tanıtmıştır.

Türkiye'de GSM temelli mobil iletişim, Şubat 1994'te Turkcell'in hizmete girmesiyle başladı. 27 Nisan 1998'de T.C. Ulaştırma Bakanlığı ile 25 yıllık GSM lisans anlaşması imzaladı. Turkcell aynı zamanda Borsa İstanbul Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yer almaktadır.

İPHONE

iPhone Apple tarafından tasarlanan ve üretilen multimedya ve internet özelliklerini destekleyen akıllı telefondur. İlk modeli 28 Haziran 2007'de tanıtılmıştır.

content-link-iphone-transfer-content-ios11_2x

iPhone'da dahili kamera, yazılı mesajlaşma ve görsel sesli mesajlar, taşınabilir medya çalar, Safari internet tarayıcısı, e-posta ve kablosuz internet özellikleri bulunmaktadır. Kullanıcı arayüzü çoklu dokunmatik ekrana uygun olarak fiziksel klavye yerine sanal klavye özelliği ile birlikte oluşturulmuştur. 3. parti yazılım desteği de bulunduran iPhone, 2008'in ortalarında faaliyete geçen App Store sayesinde 1.3 milyon'dan fazla Apple tarafından onaylanmış uygulamayı desteklemektedir. Bu uygulamalar App Store içinde yirmi farklı türe ayrılarak listelenmektedir.

iPhone'nun sekiz farklı modeli bulunmaktadır. Sekiz modelin ilk beş modelinin 3,5" ekranı varken altıncı telefon olan iPhone 5'te ilk defa ekran boyutu değiştirilerek 4" yapılmıştır.

İlk model dokunmatik ekranlı iPhone, cep telefonu sektörü için devrim niteliğindeydi. iPhone 3G ve 3GS'in temelini iPhone oluşturur. Birinci nesil iPhone'nun kasası alüminyum-plastiktir. iPhone 3G'de ise arka kısım bir bütün halinde piyano siyahına boyanmıştır. 3GS'te gelen video çekme özelliği ve daha yüksek RAM kapasitesi bu telefonu öncüllerinden ayrı kılmıştır.

iPhone 4'te ise tamamen farklı kasa kullanılmıştır. Bu kasanın ön ve arka yüzü güçlendirilmiş camdan yapılmıştır; bunun yanı sıra daha yüksek RAM kapasitesi ve ön yüze kamera eklenmiştir. iPhone 4'ten sonraki model olan iPhone 4S, iPhone 4 ile aynı kasaya sahipken tek fark antenlerin yerlerin değiştirilmesidir. iPhone 4S, Apple tarafından özel olarak geliştirilen iSight kamera ile gelmiştir. Aynı zamanda çıktığı dönemde sadece 4S'te kullanılan sesli komut asistanı Siri telefona eklenmiştir. (Siri; iOS 6 ile Yeni iPad'de, 5. jenerasyon iPod Touch'ta ve iPhone 5'te kullanılmıştır.) iPhone 5, 4S hatlarını koruyarak yeni bir tasarımla gelmiştir. Bu tasarımın en büyük özelliği ekranın, 4S'e göre uzatılması ve kasa materyalinin değiştirilmesidir. iPhone 5'e yeni A6 işlemci gelmiştir ve bellek arttırılmıştır. iPhone 5S'e farklı renk seçenekleri eklenmiş, 64-bitlik Apple A7 işlemci, parmak izi okuyucu ve çift LED flaş kullanılmıştır. iPhone 5s yüksek performansıyla dikkat çekmiştir. iPhone 6 ise inceliği ve şık tasarımıyla dikkat çekmiştir. iPhone 6 A8 çipi ile çok hızlı bir sisteme sahiptir.

İLETİŞİM

İletişim, iletilmek istenen bilginin hem gönderici hem de alıcı tarafından anlaşıldığı ortamda bilginin bir göndericiden bir alıcıya aktarılma sürecidir. Organizmaların çeşitli yöntemlerle bilgi alışverişi yapmalarına olanak tanıyan bir süreçtir. İletişim tüm tarafların üzerinden bilgi alışverişi yapılacak ortak bir dili anlamalarına ihtiyaç duyar.

Belirli mesajların kodlanarak bir kanal aracılığıyla bir kaynaktan bir hedefe/alıcıya aktarılması süreci. Örneğin bir konuşmacı (kaynak) ortak bir dil aracılığıyla (örn. Türkçe) kodladığı belirli kelimeleri (mesaj/ileti) ses dalgaları ve hava yoluyla (kanal) dinleyiciye/alımlayıcı (hedef) aktarır. Bu süreçte geribildirim hedefleniyorsa, iletiyi gönderen başad kaynak, hedef/alımlayıcı ise sonat kaynak olarak tanımlanırlar.

İletişim bir toplulukta veya bir grupta oldukça önemlidir ve sosyal açıdan olmazsa olmaz bir nitelik taşımaktadır. Kişi, sosyal çevrede sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmek için iletişim kurmak zorundadır. İletişim hayatın vazgeçilmez bir gereğidir. Ayrıca ruhsal - bedensel ihtiyaçları gidermek için iletişim oldukça gereklidir. Toplumsal kanun ve kuralları sağlıklı bir biçimde işletebilmek için gereklidir.

Turkcell Sevgililer Günü özel indirimi nedir? ile ilgili etiketler Turkcell Sevgililer Günü özel indirimi nedir neler yer almaktadır
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.