Türk vatandaşlarını almaya giden uçak Wuhan'da...

Çin'de yaşayan Türk vatandaşlarını tahliye etmek üzere yola çıkan uçak Wuhan'a indi...

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ''Türk ve dost ülke vatandaşlarını tahliye etmek üzere Ankara’dan yola çıkan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait uçak Çin’in Vuhan kentine ulaştı. Uçakta bulunan @saglikbakanligi personelinin kontrolünde tahliye işlemi başlayacak.'' ifadeleri kullanıldı.

Türk vatandaşlarını almaya giden uçak Wuhan'da...

BAKAN KOCA: KONTROLDEN SONRA UÇAĞA ALINACAKLAR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise 48 kişinin sağlık kontrolünün ardından uçağa alınacağını belirterek ''Çin’den vatandaşlarımızı tahliye edecek olan uçağımız Vuhan havaalanına indi. Aralarında Azerbaycan, Arnavutluk ve Gürcistan vatandaşlarının da olduğu toplam 48 kişi, enfeksiyon uzmanlarımızın sağlık kontrolünden sonra uçağa alınacak.'' ifadelerini kullandı.

Türk vatandaşlarını almaya giden uçak Wuhan'da... - Resim : 2

MSB: WUHAN'DAKİ VATANDAŞLARIN EŞYALARI UÇAĞA YÜKLENİYOR
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ''Ülkemize intikali sağlanacak Türk ve dost ülke vatandaşlarının eşyaları Çin’in Vuhan kentine ulaşan uçağımıza yüklenmeye başlandı.'' denildi.

Türk vatandaşlarını almaya giden uçak Wuhan'da... - Resim : 3

İŞTE O UÇUŞ EKİBİ
Milli Savunma Bakanlığı Wuhan'da tahliye işlemlerini gerçekleştiren uçuş ekibinin fotoğrafını paylaştı.
Paylaşımda ''Türk ve dost ülke vatandaşlarını Çin’in Vuhan kentinden ülkemize getirecek uçağımızın pilot ve uçuş ekibi dönüş hazırlıklarını tamamladı.'' ifadeleri kullanıldı.

Türk vatandaşlarını almaya giden uçak Wuhan'da... ile ilgili etiketler Wuhan Çin korona virüsü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.