TTB'de PKK yapılanması! 'Sanırım bir zincir ağa ulaşılıyor. İçerisinden ilginç isimler çıkabilir!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü şimdi SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt'un ortaya çıkardığı HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisi ile ilgili gerçekleri, HDP - PKK ilişkisi, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun İBB'de görev alan PKK'lı gassala desteği, TTB'nin içindeki PKK yapılanması ve sahte reçeteler üzerinden PKK'ya giden operasyonu masaya yatırdı.

"HDP KÜRTLERE KENDİ KATİLLERİNİ SEVDİRİYOR. KÜRTLERDEN OY ALAN HDP, KÜRTLERİ KATİLİ PKK'YA AŞIK EDİYOR"

Nedim Şener, "Psikolojik olarak örgütün darmadağın olduğunu görüyoruz. İç kamuoyundaki sessizlik bile bunun göstergesi. PKK'nın sözcüsü HDP'dir. PKK, Kürtleri ve onların anlamıyla HDP'li seçmenlerini öldürüyor. HDP yine bir şey söylemiyor. HDP Kürtlere kendi katillerini sevdiriyor. Kürtlerden oy alan HDP, Kürtleri katili PKK'ya aşık ediyor. Böyle rezalet olamaz.

"PKK - HDP İLİŞKİSİ, SİYASİ ÇATI ALTINDA HER ALANA SİRAYET ETMİŞ DURUMDA. MUHALİF KESİMLERİ DE YANINA ÇEKMİŞ"

Bu korkunç tablo kırk yıldan beri var. Bugün HDP'yi yanında tutanlar, sırf oy için yanında tutuyor. Gizli ortaklar HDP'nin vebalinin de ortağıdır. İttifak ortakları CHP ve İYİ Parti, HDP'yi kızdıracak diye ağzını bile açamıyor. Kitlenizin ağzına bir yalan dayıyorsunuz. İnsanların dikkatini farklı yere yönlendirmeye çalışıyorsunuz. 'HDP, PKK'nın siyasi koludur' diyemiyorsunuz. Tabanı uyutmaya çalışıyorlar ama taban zaten uyumak istiyor. HDP değil, FETÖ'ye bile seç çıkaramaz haldeler. KHKdeniyor, sesleri çıkmıyor. PKK-HDP ilişkisi siyasi çatı altında her alana sirayet etmiş durumda. Muhalif kesimleri de yanına çekmiş, onları etkisizleştirmiş durumda. Bu yapılar ortaya çıkmalı.

"PSİKOLOJİK BİR SAVAŞ YÜRÜTÜYORLAR. BU GAYRİ NİZAMİ HARBİN PARÇASIDIR"

Onlar psikolojik bir savaş yürütüyorlar, biz algı savaşına karşı mücadele ediyoruz. Bu gayri nizami harbin parçasıdır, alt unsurlarından biridir. Bunu resmen yürütüyorlar." sözlerini kullandı.

"BU SESSİZLİK BU ÜLKE İÇİN PEK HAYRA ALAMET DEĞİL"

Mete Yarar, "Bazı yerlerde 'Fotoğraf çektirirken o kişilerin yanındakiler suça karışmış oluyorlar' diye yorum yapanları gördüm. Bu sessizlik bu ülke için pek hayra alamet değil. Ses bile çıkmadı. Bu tablonun bir benzerini dünyanın hiçbir yerinde görmedim.

"SANIRIM BİR ZİNCİR AĞA ULAŞILIYOR. İÇERİSİNDEN İLGİNÇ İSİMLER ÇIKABİLİR"

Sahte reçeteler üzerinden PKK'ya giden operasyonun ayrıntılarında sanırım bir zincir ağa ulaşılıyor. İçerisinden ilginç isimler çıkabilir. Detayları yakında açıklanacak." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

TTB'de PKK yapılanması! 'Sanırım bir zincir ağa ulaşılıyor. İçerisinden ilginç isimler çıkabilir!' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener PKK türk tabipler birliği semra güzel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.