TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan asgari ücret açıklaması: Türkiye tarihinin en yüksek dolar ücreti!

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan 11 bin 402 lira olarak açıklanan asgari ücret ile ilgili açıklama geldi. Atalay, "482 dolar oldu. Bu da mükemmel olmasa da Türkiye tarihinin en yüksek dolar ücreti.' dedi.

Son dakika haberi: Asgari ücrete ara zam açıklandı.

Temmuz ayından itibaren uygulanacak yeni asgari ücret brüt 13 bin 414 TL olurken net olarak 11 bin 402 TL oldu. Dolar bazında ise 482 dolara çıktı.

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan 11 bin 402 lira olarak açıklanan asgari ücret ile ilgili açıklama geldi.

Atalay şunları ifade etti:

"Asgari ücret herkese hayırlı olsun! Bakan Bey ile görüşmüştük dün de Cumhurbaşkanımız ile görüştük. Enflasyon durmadığı sürece zammın bir anlamı yok. Yıllardır Türkiye'de yaşıyoruz, Türk Lirası olarak bakıyoruz. 482 dolar oldu asgari ücret. Bu da mükkemmel olmasa da Türkiye tarihinin en yüksek dolar ücreti."

 

 

 

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan asgari ücret açıklaması: Türkiye tarihinin en yüksek dolar ücreti! ile ilgili etiketler Ergün Atalay asgari ücret
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.