Türk gıda devi ABD’de halka arza hazırlanıyor!

TFI Tab Gıda, ABD'de 400 milyon dolarlık halka arz için başvuruda bulundu.

Dünya Gazetesi’nin haberine göre TFI Tab Gıda Yatırımları ABD’de halka arz için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) başvuruda bulundu. Şirket, ekim ayı başında SPK’dan yurt dışında halka arz için izin almıştı. Yapılan başvuruya göre TFI Tab Gıda, Nasdaq’a “QSRG’ kodu ile kote olacak.

400 milyon dolar büyüklüğünde olması beklenen halka arza Morgan Stanley, Credit Suisse, Goldman Sachs, Citigroup, JP Morgan ve Rabo Securities aracılık edecek.

tab_gAda

TFI – TAB GIDA YATIRIMLARI

Türkiye'deki Hızlı Servis Restoran sektörünün önemli kuruluşlarından. Tüm dünyada 1.500 civarında hızlı servis restoranıyla TFI, dünyanın en tanınmış markaları arasında yer alan Burger King, Sbarro, Popeyes, Usta Dönerci ve Arby's markalarının Türkiye'deki master franchise haklarına sahip.

Ayrıca 2012 yılında 65 şube ile devralınan BK China, 2015 Haziran ayında 363 şubeye ulaşmıştır.

TFI, Burger King'in tüm dünyadaki en büyük ve en hızlı Büyüyen Franchise'ı konumunda.

TFI çatısı altında TAB Gıda, BK China, Fasdat, Reklamüssü, Ekmek Unlu Gıda, Atakey ve Ekur Et Entegre (yapım aşamasında) gibi şirketler yer alıyor.

Türk gıda devi ABD’de halka arza hazırlanıyor! ile ilgili etiketler JP Morgan SPK tfı tab gıda nasdaq qsrg morgan stanley credit suisse goldman sachs citigroup rabo securities seç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.