Türk Demokrasi Vakfı toplantısına damga vuran anlar: Kılıçdaroğlu, Arınç'ın elini sıkmadı!

Bugün Ankara'da düzenlenen Türk Demokrasi Vakfı toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Bülent Arınç'ı görmezden gelerek elini sıkmaması dikkat çekti. Arınç ise Kılıçdaroğlu'nun bu hareketi karşısında baş selamı vererek CHP liderini izledi. İşte toplantıya damga vuran o anlar...

Bugün Ankara'da Türk Demokrasi Vakfı'nın toplantısı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın yanı sıra eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

KILIÇDAROĞLU, ARINÇ'I PAS GEÇTİ

Toplantıya Bülent Arınç ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşılaşması damga vurdu.

Toplantı öncesi, protokolde yer alanlarla tek tek tokalaşıp selam veren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Bülent Arınç'ı pas geçti.

Türk Demokrasi Vakfı toplantısına damga vuran anlar: Kılıçdaroğlu, Arınç'ın elini sıkmadı!

GÖZ GÖZE GELDİKTEN SONRA SELAM VERMEDEN GEÇTİ

Arınç'la göz göze gelen Kılıçdaroğlu, eski TBMM Başkanı'na bir süre baktıktan sonra, elini uzatmadan diğer protokol üyelerine selam vermeye davam etti.

Arınç ise Kılıçdaroğlu'nun bu hareketi karşısında baş selamı vererek CHP Lideri'ni izledi.

Türk Demokrasi Vakfı toplantısına damga vuran anlar: Kılıçdaroğlu, Arınç'ın elini sıkmadı! - Resim : 2

 

Türk Demokrasi Vakfı toplantısına damga vuran anlar: Kılıçdaroğlu, Arınç'ın elini sıkmadı! ile ilgili etiketler Bülent Arınç Kılıçdaroğlu Türk Demokrasi Vakfı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.