'Türk basını FETÖ'nün kumpas gazetesi Taraf'ın günahlarını hala temizlemedi!'

Feyza Öznur moderatörlüğünde, Gazeteci Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-Yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Feyza Öznur moderatörlüğünde, gazeteci-yazar ve Sosyolog Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin yeni bölümünde, RTÜK'ün Hasan Can Kaya'nın 'Konuşulanlar' programına incelemesi, TBMM 2022 Bütçe Görüşmeleri'ndeki yumruklu tartışmalar, TBMM'de Nusrettin Maçin'in provokasyonu, İBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yavuz Saltık ile FETÖ'cü Ahmet Altan'ın görüşmesinin ayrıntılarını masaya yatırdı.

"MESLEK NARSİSİZMİNDEN UZAK DURUN. FİKİRLERE KARŞI ELİNİZ YUMRUK OLUYOR"

Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, "Parti lideri mecliste el hareketi yapıyor, milletvekili şehit yakınına küfür ediyor... Türkiye küfür ülkesi haline geldi. Ülke olarak kültürel sermayemiz neden küfürün ötesine geçemiyor? Cinsellik ve küfürlü durumlara neden gülüyoruz. Mafya filmlerinde opak toplum yaratılmaya çalışıyor, herkes onlar gibi davranıyor. Bu olaylar medya yoluyla var olabilmek için norm haline gelme tehlikesiyle karşı karşıya. Meslek narsisizminden uzak durun. Fikirlere karşı eliniz yumruk oluyor. Biz yani millet sizden daha büyüğüz! Sizin küfürlü konuşan Kaya’dan ne farkınız var?

"KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU BUNU YAPARSA YAVUZ SALTIK DA YAPAR"

Türk basını FETÖ'nün kumpas gazetesi Taraf'ın günahlarını hala temizlemedi. İmamoğlu mitingde Altan'ın adını vatandaşa anons ettirmişti. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bunu yaparsa Yavuz Saltık da bunu yapar." sözlerini kullandı.

"MESELE SADECE HASAN CAN KAYA MESELESİ DEĞİL, YUMRUKLAR, YALANLAR VE KÜFÜRLEŞMELER DE YAŞANIYOR"

Fikri Akyüz, "Gerekli hassasiyet gösterilmezse toplum bir dip noktasına gider. Seviye kaybı milletin sonunu getirme endişesi yaşatıyor. Mesele sadece Hasan Can Kaya meselesi değil mecliste de yumruklar, yalanlar ve küfürleşmeler de yaşanıyor. Nusrettin Maçin'in Kürdistan söylemi bölücülüktür, suçtur. Sorun terör örgütüne ağzını açıp tek bir kelime sarf etmekten aciz olan, vicdan yoksunu olan kişilerin mecliste kükremesidir." şeklinde konuştu.

Hulki Cevizoğlu ve Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin tamamını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Türk basını FETÖ'nün kumpas gazetesi Taraf'ın günahlarını hala temizlemedi!' ile ilgili etiketler fikri akyüz Dualite Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu feyza öznur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.