Turgut Altınok'tan Yavaş ve İmamoğlu hakkında dikkat çeken açıklama: "Birbirlerine rakip olacaklar"

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun birbirlerine rakip olacağını ifade etti. CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sırtından hançerlediğini ifade eden Altınok "Büyükşehirler giderse CHP'de büyük depremler olacak. Kavgalar olacak. Genel Başkanlık yarışı başlayacak. İmamoğlu'nun oturacak hali yok." dedi.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala Turgut Altınok katıldığı canlı yayında seçime ve CHP'ye ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Altınok, Mansur Yavaş'ın belediyeciliği hobi olarak yaptığını aklının Cumhurbaşkanlığı seçiminde kaldığını ifade etti.

TGRT Haber'de seçim gündemini değerlendiren ve kendi projelerini anlatan Altınok "Büyükşehirler giderse CHP'de büyük depremler olacak. Kavgalar olacak. Genel Başkanlık yarışı başlayacak. İmamoğlu'nun oturacak hali yok" dedi. 

Altınok'un açıklamalarından satır başları şöyle: 

"EGO'nun zararı 17 misli arttı. Sayın Yavaş geldiğinde EGO'nun zararı vardı ama şu an 17 misli arttı. Bu kadar vatandaşımız ücretsiz binecek buna rağmen o yıllardır zarar eden EGO kara geçecek."

ANKARA'NIN BORCU 20 MİLYAR OLDU

"Ankara'nın 3.5 milyar borcu vardı şu anda 20 milyar borcu var. Ankara'da 16 milyarlık hangi iş vardır bu kadar borç yapılır."

"YAVAŞ VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADI"

"Yavaş verdiğin sözlerin yüzde 90'ınını tutmamış. İnsan sözünün eri olmalı. Bir dönem yapacağım dediysen sözünde duracaksın. Ankara bir 5 yılı daha bu şekilde geçiremez. Mansur Yavaş 4 yıldır bu görevi hobi olarak yapıyor." dedi.

"SEÇİMDEN SEÇİME MİLLİYETÇİ OLUYOR"

Seçimden seçime milliyetçi oluyor. Mansur Yavaş'ın nerede durduğunu bilmek mümkün değil ki. Hangisine inanacaksın. MHP CHP'lileşti diyorsun istifa ediyorsun sonra MHP'den istifa edip CHP'den Büyükşehir adayı oluyorsun bu nasıl ilkedir?

"CHP'DE CİDDİ BİR DEPREM OLACAK"

"Büyükşehirler giderse CHP'de büyük depremler olacak. Kavgalar olacak. Genel Başkanlık yarışı başlayacak. İmamoğlu'nun oturacak hali yok. Bu büyükşehir adaylarının partiyi ele geçirme gibi kavgalarının olacağını göreceğiz."

Turgut Altınok'tan Yavaş ve İmamoğlu hakkında dikkat çeken açıklama: "Birbirlerine rakip olacaklar" ile ilgili etiketler Turgut Altınok

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.