Turgut Altınok canlı yayında açıkladı: Cumhurbaşkanımız emekliler için iyileştirme yapacak

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok emekliler için sevindirecek haberi canlı yayında açıkladı. Altınok Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli maaşlarına iyileştirme yapacağını açıkladı.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok TBMM'nin kapalı olmasına dikkat çekerek , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ve bütçe imkanları doğrultusunda emeklilere yönelik iyileştirmeler yapılacağını ifade etti. 

Emeklilerin mağduriyeti hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın durumun farkında olduğunu ifade eden Altınok şöyle konuştu:

Emeklilerimize her türlü desteği veriyoruz. Biliyorsunuz TBMM kapalı ve emeklilerle ilgili karar Meclis'te alınıyor. Cumhurbaşkanımız ile konuştum, emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacak. İki gündür Sayın Cumhurbaşkanımız ile beraberdik. Yine çözerse Cumhurbaşkanı Erdoğan çözer. Durumu konuştuk, olayların farkında. Hiçbir emeklimizi Ankara'da mağdur etmeyeceğiz.

 "ANKARA'DA EMEKLİLERE 5 BİN TL VERECEĞİZ"

Ankara'da emeklilere 5 bin TL vereceğini söyleyen Altınok, "Emekliye Mansur Yavaş bin TL veriyor. Biz 15 Nisan'da 5 bin TL'yi hesaplarına yatıracağız. Mansur Yavaş 500 TL doğalgaz desteği veriyor. Biz 4 aya çıkartıyoruz ve bin lira vereceğiz." dedi.

 

Turgut Altınok canlı yayında açıkladı: Cumhurbaşkanımız emekliler için iyileştirme yapacak ile ilgili etiketler emekli maaşı Cumhurbaşkanı Erdoğan Turgut Altınok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.