Turgay Demir: "Ali'nin ne bıyığı pala ne de yüreği!"

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini olaylı hakem Ali Palabıyık yönetecek. MHK'nın ataması sonrası Beşiktaş cephesinden Palabıyık ismine büyük tepki gelirken, Fotomaç gazetesi yazarı ve spor yorumcusu Turgay Demir, SuperHaber'e özel açıklamalarda bulundu.

Bu hafta oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Ali Palabıyık yönetecek. Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nda oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde verdiği kararlarla maçta olay çıkmasında etkin bir rol oynayan Ali Palaybıyık'ın bu hafta oynanacak derbiye verilmesi büyük yankı uyandırdı. Beşiktaşlı taraftarlar geçen sene yaşanan olayların ardından bu hafta derbiye yeniden Ali Palabıyık'ın atanmasına tepki gösterdi.

kjdshfkjsdfhsdf

Fotomaç Gazetesi yazarı ve spor yorumcusu Turgay Demir, Ali Palabıyık'ın Fenrebahçe-Beşiktaş derbisine atanması kararını SuperHaber'e değerlendirdi.

İşte Demir'in Ali Palabıyık yorumu;

"ALİ'NİN NE BIYIĞI PALA NE DE YÜREĞİ"

"Ali'nin ne bıyığı pala ne de yüreği. Yürekli hakem sahada gördüğünü çalar görmediğini çalmaz. Geçen sene Ziraat Türkiye Kupası maçında Ali Palabıyık gözünün önünde Tosic'e tekme atan 2 metrelik Van Persie'yi görmedi. Tosic, Van Persie'ye dokununca bu gördü ve maçın kaderini tek başına belirledi." dedi.

sdfhkjsdfsdfsd

"GÖRDÜGÜNÜ MÜ ÇALACAK YOKSA..."

Bu hafta oynanacak maçta da bütün Türkiye'nin gözü Ali Palabıyık'ın üzerinde olacak. Gördügünü mü çalacak yoksa maçın kaderini etkilemek için eyyam mı yapacak merakla bekliyoruz. Tartışmalı poziyonları Fenerbahçe'ye versin orada bir sıkıntı yok. Bariz golü, bariz ofsaytı, bariz gol şansını, bariz kırmızı kartları atlamasın yeter. Bu taktikle Beşiktaş derbiyi kazanır. Yani Ali Palabıyık izin verirse... / SuperHaber

Turgay Demir: "Ali'nin ne bıyığı pala ne de yüreği!" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Derbi Turgay Demir Ali Palabıyık yorum
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.