Tosiç kırmızı kartı görünce çıldırdı! İşte o anlar

Dev derbide Beşiktaşlı Tosiç Van Persie'ye yaptığı hareketten sonra kırmızı kart gördü. O andan itibaren Sırp oyuncu çıldırdı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş Vodafone Arena'da Fenerbahçe'yi konuk ederken maçta gergin anlar yaşandı. Karşılaşmanın 43. dakikasında Van Persie'ye kafa atan Tosiç kırmızı kart gördü.

Hakem Ali Palabıyık'ın kararından sonra adeta çıldıran Tosiç Van Persie'nin ve hakemin üzerine yürürken arkadaşları güçlükle Sırp oyuncuyu durdurdu. Pozisyondan sonra yaklaşık olarak maç 4 dakika durdu.

TARAFTARLAR SAHAYA GİRMEYE ÇALIŞTI

Bazı taraftarlar sahaya girmeye çalışırken Şenol Güneş de Van Persie'nin yanına giderek Hollandalı oyuncuya tepki gösterdi.

Tosiç Van persie'ye kafa attı kırmızı kart gördü! İşte o anlar

KORİDOR KARIŞTI

Maçta il yarının bitiş düdüğü çalarken bir anda soyunma koridoru da karıştı. Beşiktaşlı oyuncular Van Persie'nin üzerine yürürken Fenerbahçeliler de Hollandalıyı korumaya çalıştı. Hakem Ali Palabıyık tünele girmeyip uzun süre saha içinde bekleyip olayın yatışmasını bekledi.

Tosiç kırmızı kartı görünce çıldırdı! İşte o anlar ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe tosiç Van Persie kırmızı kart
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.