Tüm vatandaşlara 500 TL bayram ikramiyesi verilecek! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor! İşte şartlar

Emeklilere 1100 TL bayram ikramiyesinin ardından dar gelirli bütün vatandaşlara da 500 TL bayram ikramiyesi verilmesine yönelik karar verildi... İşte, Tüm vatandaşlara 500 TL bayram ikramiyesi başvuru şartları...

Yaşanan ekonomik sıkıntılar ve yüksek enflasyon nedeniyle milyonlarca Türk vatandaşı gelen zamlarla ister istemez sarsıldı. Kurban Bayramı'nda verilecek bayram ikramiyeleri vatandaşa biraz olsun nefes aldıracakken, 1100 TL olacak olan bayram ikramiyelerini vatandaş bayramdan hemen önce bankamatiklerden çekti.

Vatandaşa nefes aldıracak bir uygulama daha da mevcut. Bu uygulama ise e devlet 500 TL bayram harçlığı. Devlet dar gelirli vatandaşa bayram öncesinde 500 TL bayram harçlığı adı altında yardımda bulunuyor.

Tüm vatandaşlara 500 TL bayram ikramiyesi verilecek! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor! İşte şartlar

500 TL BAYRAM HARÇLIĞI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti başvuru linki üzerinden 500 TL bayram harçlığı başvurusunu yapabilirsiniz.

e-Devlet Açık Kapı uygulaması üzerinden yapılan başvuruların İçişleri Bakanlığı talimatları gereği geçersiz olduğu biliniyor. Ramazan Bayramı öncesinde yardım başvurusu yapacak vatandaşların aşağıdaki linke tıklayarak ekrandaki adımları takip etmesi gerekiyor.

 

Tüm vatandaşlara 500 TL bayram ikramiyesi verilecek! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor! İşte şartlar ile ilgili etiketler e-Devlet İkramiye para yardımı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.