Tuğçe Kazaz tweeti! İşte o paylaşım...

Tuğçe Kazaz tweeti! Eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündeme oturdu. Kazaz, Mustafa Kemal Atatürk’ün adından yola çıkarak, “Neden Mustafacı yok?” diye sordu. Kazaz'ın bu paylaşımı tepkilere neden oldu. İşte o paylaşım...

Tuğçe Kazaz tweeti! Eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mustafa Kemal Atatürk’ün adından yola çıkarak, yaptığı paylaşım sosyal medyada konuşuluyor. İşte Tuğçe Kazaz'ın tweeti...

Eski manken Tuğçe Kazaz, kişisel Twitter hesabında Kemal’in Kemalizmle, Atatürk’ün Atatürkçülükle eşit olduğunu öne sürerek, “Sahi neden 'Mustafacı yok?” sorusunu sordu.

Tuğçe Kazaz tweeti! İşte o paylaşım...

Kazaz, paylaşımının devamında ise “Peygamberimizin (S.A.V) isimlerinden biri Mustafa olduğu için mi? Yoksa putları yıkmaya gelen Allah’ın dini Mustafacı olmanıza izin vermediği için mi?” ifadesini kullandı.

Sosyal medya kullanıcıları ise Tuğçe Kazaz’ın bu sorusunu anlamsız bularak tepkilerini gösterdi.

Tuğçe Kazaz tweeti! İşte o paylaşım... - Resim : 2

Tuğçe Kazaz tweeti! İşte o paylaşım... - Resim : 3


TUĞÇE KAZAZ KİMDİR?

Tuğçe Kazaz (d. 26 Ağustos 1982, Balıkesir) Türk manken. Miss Turkey 2001 birincisidir.
İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü. 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti.

George Seitaridis adlı bir Yunanlı ile evlenerek Yunanistan'a gitti. Nikahtan önce Rum Ortodoks dinine geçerek Maria Seitaridis adını aldı. Üç yıl süren bu evliliğin ardından Türkiye'ye ve Müslümanlığa döndü ve "namazında orucunda olduğunu" belirtti.

 

Tuğçe Kazaz tweeti! İşte o paylaşım... ile ilgili etiketler Twitter Tuğçe Kazaz Sosyal Medya